sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Autot -fanin uudet tarrat


Terkut Vierumäeltä! Ihan kivaa oli vaikka taisi noita kiloja enemmän kertyä kuin lähteä. Liikuntaa oli vain uinnin ja keilauksen muodossa ja loppuaika olikin sitten syömistä, mutta haitanneeko tuo. Lapset ainakin viihtyivät ja äippäkin vilahti Kärkkäisen -tavarataloon lasten nukkuessa päikkäreitä. Olipas yllätys sen koko. Voi vaan todeta lausahduksella, että "just name it, we got it". Siis aivan uskomaton määrä tavaraa. Jää jos Stokkakin kakkoseksi.

Tälläinen kuvapläjäys tällä kertaa pikkumiehen uusista tarroista huoneensa seinällä. Revittiin vanhat eläintarrat pois ja laitettiin tilalle nämä Autot -sarjan tarrat, jotka toin viime Jenkkireissultamme. Siellähän nuo eivät juuri maksa mitään. Tuokin setti taisi olla n. 15 euroa. Varsinainen huoneen esittely on sitten tulossa lupaamallani talokierroksella kunhan saan tehtyä postauksia valmiiksi. 

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja! Mun 5-vuotias poikani on myös Autot fani. Suomesta en ole löytänyt Autot 2 elokuvan sisustustarroja :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihinköhän minun vastaukseni mahtoi hävitä kun juuri tähän sen näpyttelin ja nyt se sitten on jo poissa? Nyt kun vielä muistais mitä juuri kirjoitin. Meillä ei ole edes vielä nähty tuota Autot 2 -elokuvaa, joten ykkös osalla vielä mennään. Ehkä sitten toukokuussa synttärilahjaksi voisi tulla tuo 2 -osa.

   Poista
 2. Voi ei, miten hienoja tarroja! En voi pojille noita näyttää ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Parempi tosiaan ehkä pitää tuo sivusto piilossa ettei tule paha mieli ;) Tosiaan en ole noita Suomessa nähnyt, mutta kaipa jostain nettikaupasta voisi saada tilattuakin.

   Poista