tiistai 6. maaliskuuta 2012

Elloksen kotini -kilpailu

Elloksella on 30.3.2012 asti menossa Kotini-kilpailu, johon voi ladata kuvia omasta kodistaan, kommentoida muiden kuvia, inspiroitua, ihastua ja osallistua kilpailuun. Hetken mielijohteesta tällaiseenkin itseni tungin. Kaikkea sitä päähänsä välillä saakin :)


Äänestämään tätä makkaria pääset tästä. Kyseisestä kuvasta itse pidän eniten...siis näistä minun lähettämistäni.Äänestämään tätä huonetta pääset tästä. Tässä kuvassa ehkä se vika, että tavaraa on liiaksi näkyvissä ja tekee vähän sotkuisen näköisen. Vitriini on muuten sopivasti Elloksen valikoimasta.


Tätä meidän olkkarikuvaa pääset puolestaan äänestämään tästä.

Tuli muuten kaiken lisäksi aika moinen soppa noiden kuvien lataamisesta sinne. Laitoin nimittäin yhteystietoihini kiltisti kaikki tietoni ja nehän pamahti sitten tuonne kuvan yhteyteen esiin. Tänään sitten olen saanut keskustella Elloksen teknisen tuen kanssa, että miten ihmeessä minun osotteeni näkyy kuvien yhteydessä ja yrittävät nyt jotenkin saada ne sieltä pois. Toivottavasti onnistuu.

Käykäähän kurkkaamassa mitä kaikkea mielenkiintoista tuolta kotini sivustolta löytyy ja saa ihan muitakin kuvia äänestää kuin meikäläisen. En mie noita pakota äänestämään :) Aivan ihana koti muuten siellä äänestyksen kärjessä.

10 kommenttia:

 1. Ai kuinka kauniita kuvia kodistasi!!
  Kauhee tilanne tuollainen kun omat tiedot pamahtavat kuviin..
  Pitääpä mennä sivuille kurkkimaan! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä lastenhuoneessa saa olla tavaraa näkyvissä=)
  kaunis koti.

  VastaaPoista
 3. Kävinkin jo kurkkimassa ja äänestämässä siellä.
  Kauniit kuvat sinulla.

  Hyvin ovat suomalaiset edustettuina.

  VastaaPoista
 4. Moni bloggaaja sinne näyttääkin jo osallistuneen :) Musta tuo tytön huone on niin upea, juuri sellainen kuin lastenhuoneen kuuluu ollakin :)

  VastaaPoista
 5. sait tytòn huoneelle minun ààneni :) Mun mielstà se on aivan ihana :)
  Mutta kuule, asiasta viidenteen, oletko tietoinen siità ettà sulla on tosi ikàvàt sananvarmistukset, siis ettà se on hankala ja aikaavievà? Tai saataahan se olla ettà ne ovat niin ikàvàt vain minusta eikà muilla ole mitààn vaikeuksia ymmàrtàà kirjaimia oikein :)
  kirjainlaatikon jàlkeen ei này painiketta Jatka tai Vahvista tai mitààn, pitàà vaan alittaa enterillà eteenpàin, samoin kuin puuttuu kokonaan kommenttien jatkoseuraus.

  VastaaPoista
 6. olen kyllà kirjautuneena mutta ei nàkòjààn tullut nimi esiin, olen siis Anna Suomimamma Sisiliasta :)

  VastaaPoista
 7. Christina: onneksi nyt tiedot on saatu otettua pois tuolta näkyvistä, joten kaikki hyvin onneksi sen osalta.

  Jarna: kiitos. Näinhän se on, että kyllähän tuolta lastehuoneesta aina tuota tavaraa löytyy ja kuuluukin löytyä.

  Kookos: oi kiitos kovasti äänistäsi :)

  Hanne: hieno, että kävit kurkkaamassa. Eikö olekin ihan mukava kurkkia toisten kotiin?!

  Onnen Omenia: joo siellä näytti olevan kärjessä ainakin noiden suosittujen blogien kodit. Nättejähän ne onkin.

  Anna: kiitos kovasti äänestäsi. Tänään sain selvitettyä, että miten tuon kamalan sanavahvistuksen sai pois kun tuossa Bloggerin uudessa liittymässä ei ollut siitä mitään kohtaa. Piti palata vanhaan ns. littymään ja käydä siellä poistamassa se pois päältä. Ilmeisesti automaattisesti pamauttavat sen päälle jollet käy poistamassa sitä.

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis koti teillä! Pakko kysyä, mistä noi sohvalla olevat tähdelliset tyynynpäälliset ja peitto on hankittu?
  Cia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kehuista. Tähdelliset tyynynpäälliset ja peitto on Gant Home -mallistoa ja Stokkalta.

   Poista