sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Iltapäiväteellä


Käytiin eilen testaamassa Salutorgetin uusi afternoon tea -konsepti. Hyvinhän tuo meille maistui, vaikka aikamoinen makean ähky sen jälkeen olikin.


Afternoon tea sisältää omavalintaisen teen ja kuvissa näkyvän kerrostarjottimen verran kaikkea hyvää. Pääapaino on makeassa, mutta jotain suolaistakin löytyy pienten toastien muodossa.


Tässä lähtötunnelmissa kotona. Kiva saada välillä laittaa jotain muutakin päälle kuin ne ainaiset talvihaalarit. Pikkumiehellä Tommy Hilfigerin pipo, Benettonin takki ja housut sekä Gantin huivi ja mummin kutomat vanttuut. Pikkuneidillä Guessin takki, Tommy Hilfigerin kaulahuivi ja sammarit.


Aika äkkiä tuon tarjoilun sai heittää naamaansa kun lapsukaiset eivät tunnetusti kauaa paikoillaan viihdy. No tulipahan testattua. Taas tämän ravintolakokemuksen jälkeen lasten kanssa voisi todeta kiitos ja anteeksi ;)

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa (& näyttää) kivalta, täytyypäs mennä joku päivä testaamaan! Taidan kuitenkin jättää lapset kotiin ja mennä mielummin jonkun ystävän kanssa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todella hyvä idea jättää lapset tosiaan kotiin. Saa nautittuakin tuosta eikä tarvitse kiirellä nauttia ja jatkaa matkaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä se ihan hyvä oli ja olisi tosiaan nauttinutkin enemmän ellei olisi kauheessa kiireessä joutunut tuon nauttimaan kun lapset rupesivat jo hermostumaan paikoillaan olosta.

   Poista
 3. Oliko tämä Hesassa? Näyttää kivalta herkuttelumiljööltä. Ja onpas lapsukaiset tyylikkäitä, varsinkin tuo pikkumies oikea hurmuri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan unohdin laittaa postaukseen, että Hesassahan tuo paikka on lähellä Kauppatoria. Miljöö Salutorgetissa on kyllä kohdillaan. Vierailun arvoinen paikka. Löytyy sekä kahvila, ravintola ja viihtyisä baari, jossa tuo afternoon tea tarjoillaan.

   Poista