sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Pienet virpojat


Olipas meillä hauska päivä tänään virpomisen merkeissä. Pikkuneiti oli pukeutunut pääsiäispupuksi ja sulatti monen ohikulkijan sydämen tänään. Ikää tosiaan vasta 2 vuotta, mutta touhuissa kovasti jo mukana.
Pikkumies oli puolestaan kisuli. Tämän puvun löysi viime viikolla kirppikseltä neljällä eurolla.


 Meidän vitsat olivat tällaisia hennon värisiä. Ei ollut Tiimarissa muita värejä juuri ostoshetkellä tarjolla, joten tällä hempeällä linjalla mentiin.
Ja tässä vielä huima saalis. Meillä ollaan karkkihumalassa pitkään. Ihana huomata kun ihmiset olivat varautuneet virpojiin. Ainoastaan kahdella ovella saatiin pienoinen pettymys 2,5 h virpomisen aikana.


Palmusunnuntain jatkoja kaikille! Toivottavasti teillä kävi hurjasti virpojia!

16 kommenttia:

 1. Olisin kyllä ottanut tuollaiset söpöt virpojat meidänkin ovelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kehuista. Äidilläkin oli ihan hauskaa kierrellä noiden lapsukaisten kanssa.

   Poista
 2. Ihania pikku virpojia :) Meidän höyhenet olivat myös samaa hempeää Tiimari-laatua, mutta ihastuttivat silti oksien saajia vaikka me virvoimmekin vain mummit, kummit ja isomummit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo noista Tiimarin höyhenistä tuli kyllä kivan hempeitä, joista itse kyllä erityisesti pidän.

   Poista
 3. Meillä kävi virpojia ja omatkin virpoivat. Huh huh tätä sokerihumalan määrää=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano tuosta sokerihumalasta. Pikkumies kävi eilen aikamoisilla ylikierroksilla karkkien jälkeen ja kun vielä päiväunetkin olivat jääneet välistä, niin aikamoista menoa oli eilen :)

   Poista
 4. Suloiset virpojat sinulla! Ei ihme, että tuli paljon palkkaa. :)
  Ihanaa, että meillä on tälläinen perinne!

  Tosi hienon paidan olit ommellut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos. Hyvin tosiaan tuota palkkaa tosiaan tuli. Oli tosiaan kiva huomata, että ihmiset olivat varautuneet virpojiin mm. pääsiäismunilla. Hienoa, että tämä perinne elää.

   Poista
 5. Kylläpäs on iselläkin ollut suloisia virpojia! Ja todella huima saalis! Hui.. Mekin juuri tultiin kahden tunnin ulkoilulta kotiin, oli pakko lähteä kun sokerihiiret hyppi kotona seinille suklaatäpinöissään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Saalis oli tosiaan meillä tosi huima. Olin ihan otettu, että ihmiset olivat niin hyvin varautuneet virpojiin. Meillä kanssa eilen pikkumies oli aikamoisen villillä tuulella karkkien jälkeen ja siihen vielä päälle poisjääneet päiväunet, niin meno oli aikamoista.

   Poista
 6. Suloisia virpojia teillä <3 Meillä ei käynyt yhtäkään virpojaa, ja omalle pikkuiselle nousi viime yönä kuume. Palmusunnuntaita vietettiin Jorvin päivystyksessä :-(
  Oltiin askarreltu vitsoja noista samoista Tiimarin höyhenistä ja niistä tuli oikein kauniita. Tykkään tuollaisista "hempeistä" väreistä. Tyttäreni (1v) totesi vaaleanpunaisen ja lilan värisillä höyhenillä koristellusta vitsastaan: "prinsessa" :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kurjuus. Toivottavasti nyt jo kaikki kunnossa ja toipuminen hyvällä mallillaan. Noista hempeistä Tiimarin höyhenistä sai kyllä kivannäköisiä vitsoja. Itse kanssa pidän erityisesti noista väreistä. Kyllä sitä näköjään jo pienestä pitäen opitaan erottamaan mitkä värit ovat ns. poikien ja tyttöjen värejä.

   Poista
 7. Ihanat pikku virpojat! Meillä kävi runsaasti virpojia, kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eikös olekin ihanaa kun tuo perinne vielä elää ja pikkuiset virpojat jaksavat viihdyttää ovilla.

   Poista
 8. Voi ei ku suloset virpojat siellä! :D Ihanat söpöläiset <3 Meillä ei käyny ollenkaan joten "jouvuttiin" syömään sitte ite kaikki palkat :D

  VastaaPoista