sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Pienet ne on lasten ilot


Voi sitä riemua mikä tämä iso Hello Kitty -pallo aiheuttikaan. Tämän kanssa jatkettiin leikkiä pitkään. 


Pienet ne voi olla lasten ilotkin. Saatiin nämä pallot itseasiassa Myyrmannissa olleesta Linnanmäki tapahtumasta. Aikamoinen tuuri oli kun koko onnenpyörä arvonnassa oli yksi ainoa kohta, josta sai pallon ja yleensä kaikki saivat vain jonkun pienen tarran ja meille tuli kaksi kertaa isot pallot. Aikamoinen tuuri!


Pikkumiehen piti sitten oikein uhmata ja katkaista naru ja yrittää saada pallo tuonne korkeaan tilaan. No eihän siinä kauan sitten mennyt kun se siellä oli ja nyt se kököttää katon rajassa. Toisin kuin tuo Hello Kitty -pallo on jo menettänyt ilmansa, mutta tuo Autot -pallo kököttää edelleen täydessä terässä tuolla 6 metrin korkeudessa. Ehkä se pitää kaivaa sieltä vapuksi alas, ettei tartte ostaa uutta palloa :) Saa iskä lähteä taiteilemaan rapuilla tuonne.


Saiskohan tuohon pikkuneidin palloon jostain haettua vielä heliumia? Täyttäisköhän Tiimari esim. siihen kun ei viitsit mihinkään kaus lähteä sitä täyttelemään. Onko kenelläkään kokemusta uudelleen täyttämisestä?

Wappua odotellessa!

6 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia :-) Se on ihmeellistä miten paljon lapset tykkäävät ilmapalloista, jopa sellaisista tavallisista. Tuo Autot pallo saattaa hyvällä tuurilla pysyä tuolla katossa puolikin vuotta :-D Ostin Saralle sellaisen "1st birthday princess" pallon viime keväänä jä se säilyi tosi pitkään!
  Tuollainen Hello Kitty pallo olisi kiva vapuksi. Eilen tutkittiin lasten kanssa Cittarin valikoimaa, tuollaisia ei siellä ollut. Sara on viime aikoina oppinut tunnistamaan ja sanomaan Hello Kitty, Muumi, Pikku Myy ja Nalle Puh joten joku niistä olisi kiva hahmo vappupalloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jollen nyt ihan väärin muista, niin mielestäni näin tuollaisen samanlaisen Hello Kitty pallon Tiimarin valikoimassa eli kantsii käydä siellä katsomassa kanssa. Nyt kun tuota autot palloa tutkailin niin taitanee käydä niin, että pikkumiehellekin pitää ostaa uusi pallo kun ei taida enää kestää vappuun saakka vaikka se terhakkaasti tuolla katossa nököttääkin.

   Poista
 2. Meillä on foliopallot kestäneet varmaan puoli vuotta. Joku on pallossa vikana (vuotaa), jos se putoaa hetkessä.

  Nöpö on ihan ilmapallohullu. Haluaisi joka kauppareissulla pallon, mutta ei nyt sentään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo joku vika taitaa tuossa Hello Kitty pallossa olla kun seuraavana päivänä oli jo ilmat osittain pihalla. Onneksi ehdin napsaista nämä kuvat heti kun päästiin kotiin. Meillä oli aikamoinen taitelu noiden pallojen kanssa, että päästiin kotiin niiden kanssa kun auto täynnä muutenkin tavaraa ja ihmisiä ja rupea sitten tunkemaan vielä kahta tuollaista jätti-isoa palloa sinne sekaan, mutta kotiin asti päästiin pallot ehjinä :)

   Poista
 3. Kivoja kuvia lasten riemusta. Kohta nuo pallot tulevat taas tännekkin.
  harmikuin minulal ei ole mitään tietoa noiden uudelleen täyttämisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun liityit lukijakseni. Toivottavasti viihdyt :) Täytynee soittaa Tiimariin, että onnistuiskos noiden täyttö vai pitääkö ostaa uudet pallot.

   Poista