tiistai 17. huhtikuuta 2012

Tohvelisankarin söpöt tossut


Meille kotiutui taas Tohvelisankarista uudet tossut. Olen jo vuosia vannonut näiden nimeen, tosin välillä ollaan eksytty harhapolulle ja hankittu jotkut muut tossut, mutta aina kuitenkin palataan näihin laadukkaisiin Tohvelisankarin tossuihin. Kuosit näissä on vaan niin söpöjä. Miksi ihmeessä tällaisia kohtuuhintaisia kivoja lastentossuja on niin vähän markkinoilla tai niistä saa pulittaa ihan maltaita?! Tohvelisankarin tohvelit ovat kuitenkin ihan kukkarolle sopivan hintaisia.


Pikkumiehelle valitsin taas nämä Iso-Britannia tohvelit, mutta hieman isompana. Nämä vaan sopivat niin hyvin tähän omaan New England -tyyliini. Meillä on ollut joskus myös Englanti -tohvelit ja oli aika vaikea päättää kummat ottaisi. Molemmat ovat niin ihanat.


Pikkuneidille puolestaan piti valita tällaiset hempeät keijukaiset. Näissä on vähän kasvuvaraa.


Tohvelisankari haluaa tarjota nyt lukijoilleni verkkokauppansa tuotteista -20 % alennuksen. Tohvelit ovat normaalisti 24, 90 € ja nyt alennuksen jälkeen 19,90 €. Alennuksen saa koodilla 6408640. Alennus on voimassa  26.4.2012 asti. Alennuksen saa syöttämällä koodin ostoskorin kohtaan lunasta lahjakortti tai kuponkikoodi.

Alla vielä pieni otos mitä kaikkia kivoja kuoseja heiltä löytyy. Kokoja on 0-10 vuotiaalle asti.  Varsinkin isompien lasten tossuja etsiessä olen törmännyt siihen, että heille ei yksinkertaisesti ole mitään tai sitten saat ostaa sellaiset jumppatohvelit. Onneksi sentään täältä on tarjolla myös isoimmille jaloille kivoja tossuja.

Nämä kissakuosiset tohvelit olivat meidän neidin ensimmäiset tohvelit, jotka hän sai jalkaansa kun oppi kävelemään. Olivat sitä ennen olleet jo naapurintytöllä käytössä, mutta hyvin vielä kestivät meillä.


Enkeli -tohvelit

Pingviini -tohvelit

Englanti -tohvelit

Salaapoliisikoira Patch

Kaikki Tohvelisankarin sisätossut valmistetaan käsityönä Englannissa pehmeästä luonnonnahasta. Tossujen luistamaton mokkanahkapohja pitää huolen, ettei lapsesi liukastu leikin temmellyksessä.

7 kommenttia:

 1. Noi on ihania! Meidän kolmasluokkalaisella pojalla on jo toista vuotta nuo enkku-tossut. Kiva kun vielä käyttää. On tosin sitä isointa kokoa, joten kohta se tossutaival päättyy. Ehkä muutenkin, ikää kun on jo kymppi täynnä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teillä on sitten kohta iso mies siellä jo :) Noi enkku-tossut on kanssa tosi kivat. Meillä oli ne R:llä ensimmäisinä tohveleina.

   Poista
 2. Aivan upeita tossuja. Tekisi mieli ostaa tytöille, mutta kun niillä molemmilla on jo liuta tossuja.
  Osa suosikkini olisi tuo kruunu päinen kissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kruunupäinen kissa oli tosiaan meidän neidin ekat tohvelit ja tykkäsin niistä kanssa kovasti. Mietin jos olisin ne kanssa tilannut nyt, mutta vaihdoin kuitenkin tuota kuosia sitten hieman.

   Poista
 3. Ihania tossuja! Nuo enkku tossut on upeet! :)

  VastaaPoista