lauantai 14. huhtikuuta 2012

Paratiisin uudet kuositMitäs tykkäätte Paratiisin uudesta kuosista? Se on Stockmannin 150-vuotisjuhlien kunniaksi suunniteltu 150 Edited Collection -mallisto, johon kuuluu uniikkeja numeroituja erikoistuotteita. Tulevat taatusti olemaan keräilykappaleita sitten joskus.Tästähän tämä kaikki alkoi. Birger Kaipiaisen ihanat Paratiisit. Vanhempani saivat näitä ison läjän 70-luvulla häälahjaksi ja jotenkin olen ominut niitä itselleni. Lisäksi olen pyydellyt aina lisäosia joululahjoiksi ja nyt onkin melkein täydellinen astiasto kasassa.  Noissa 70-luvun astioissa on vain se huono puoli, että niitä ei saa pestä astianpesukoneessa eli aikamoinen tsekkaus aina pohjasta kun noita pesasee, että mitkä ovat noita vanhoja ja mitkä uusia.
Mietin kyllä vähän, että oliskos käynyt ostamassa noita Paratiisin uusia kuoseja, mutta eivät taida kuitenkaan oikein sopia tuon vanhan kuosin kanssa yhteen ja meille ei kyllä oikeasti tarvittais yhtään lisää astioita, joten ehkä luovun nyt siitä ajatuksesta tai sitten voisin taas vinkata joulupukille...siis jos satun olemaan kilttinä...että noita voisi sitten tulla joululahjaksi ;)Jossain vaiheessa tuli sitten tämä väriton Paratiisi. Itse en oikein ole tälle lämmennyt. Jotenkin minulle tulee näistä hirveä tarve ruveta värittämään noihin joitain värejä. Ehkä en ole pienenä saanut värittää tarpeeksi värityskirjoja tai ehkä se johtuu siitä, että niitä tuli tehtyä aika läjä ja se väritysvimma on jäänyt päälle ;)


Tänään olin muuten Naisday -messuilla Turkuhallissa kun ollaan täällä mummolassa käymässä. Tuli hankittua iso kasa kivoja vaatteita mm. Creamiä. Niistä sitten joskus lisää.
Mukavaa viikonlopun jatkoa! Vielä ehdit muuten osallistua arvontaani, joka päättyy huomenna.

4 kommenttia:

  1. Näin jossain blogissa tuon uuden värimaailman ja vierastan sitä ihan hirveesti. Meillä on kanssa astiastona tuo sini-keltainen ja niistä tykkään kun voi yhdistellä valkoisen ja keltaisen teeman kanssa. Oli meillä musta-valkoistakin, mutta möin ne pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tuo sini-keltainen sopii niin hyvin juuri teeman kanssa yhteen. Ehkä minäkin vaan pidättäydyn tuossa tutussa ja turvallisessa värissä enkä rupea haalimaan tuota uutta väriä.

      Poista
  2. Moikka! Justiinsa eilen kuule katselin noita Stockalla. Olisin ottanut pelkkiä kahvikuppeja ja käyttänyt Teeman-lautasia niiden kanssa. Olivat vaan MELKO tyyriitä, melkein 25e kappale kahvikupista ei just nyt kyllä budjettiin mahtunut :-/ Neljä on liian vähän ja 8 olis ollut melkein 200e... Plääh. Muuten olis ollut kivat.

    Noi mustavalkoiset on kyllä mun mieleen! Olen tässä nyt pidempään jo mietiskellyt uusia kahviastioita ja mustavalkoiset olis hirveen pop :-D Ne sellaiset "metsäneläin" mitälie Taika (?) -sarjan mustavalkoiset Arabiat on kans mun mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hauska yhteensattuma. Onhan noissa kyllä ihan kivasti hintaa eli se kyllä pistää miettimään noiden hankintaa. Mä tykkään kanssa siitä Taika -sarjasta, mutta juuri siitä värikkäästä versiosta. Mä olen siitä haaveillut, mutta kun nuo Paratiisit, joten ei oikein viitsi kahta niin tyyristä sarjaa sitten ostaa. Mä en muuten tiennyt, että siitäkin on tullut mustavalkoinen versio.Jos päädyt siihen, niin mä voin ottaa teille sitten aina värikynät mukaan kun tulen juomaan teekupposen, että saadaan niihin joitain väriä, mutta lupaan ottaa vesiliukoista väriä ;)

      Poista