keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Arvonnan voittajat


Vihdoin ja viimein sain tuon arvonnankin tehtyä Magisson innovatiivisten teekuppien osalta. Kyseinen arvonta tehtiin taas kerran tutulla ja turvallisella leikkaa liimaa periaattella, tosin tuota liimaa ei kyllä tarvittu. Elikkäs leikkelin niin monta arpalipuketta koriin kuin kullakin osallistujalla oli arpoja (oli muuten aikamoinen homma) ja lapsukaiset saivat nostaa voittajat. Kuppeja oli arvonnassa yhteensä 8 kpl.

Tässä tulevat onnekkaat Magisson teekuppien uudet omistajat:
Aarre
Ensu
Miiuska
SariTa
Misu
Annikka
Valua Kuvasa
anonyymi osoitteesta: sade_k@suomi24.fi

 Ottaisitteko minuun yhteyttä kristallinhohtoa@gmail.com ja laittaisitte osoitteenne, jotta voin välittää ne Magissolle voittojen lähettämistä varten. Mikäli joku voittajista ei ilmoitele itsestään parin viikon kuluessa, sanotaanko vaikka su 6.5. mennessä, niin arvon uuden voittajan hänen tilalleen.


 Kuvauspaitana pikkumiehellä Lindexista juuri hankittu poliisiautopaita. Meillä kun on tuo autokausi menossa, vaikka eihän tuo ihan Autot -sarjan autoille vetele. Hintaa paidalla oli 6,95 €.


Kiitokset kaikille osallistujille ja tervetuloa myös uudet lukijat, joita on ihan kivasti taas tullut matkan varrella.

Niin ja jos nytten ei onni potkaissut tai haluat ostaa lisää noita kyseisiä teekuppeja, niin Stokkalla on nyt huhtikuun aikana ne kanta-asiakastarjouksessa 15,90 € (OVH 19,90).

Nyt täytyykin ruveta miettimään, että mitäköhän sitä seuraavaksi arpoisi ja minkä kunniaksi :)

3 kommenttia:

  1. voi kökkö, en voittanut=(

    Onnea voittajille, nauttikaa teet kauniista mukeistanne!

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, kiitoksia tosi paljon.
    Teen ystävänä jää innolla odottamaan postia. :D

    VastaaPoista