keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kurkistus Snö of Swedenin uuteen mallistoon ja ystis


Pääsin etuoikeutettuna tutustumaan Snö of Swedenin showroomiin ja katsastamaan tulevaa mallistoa, josta tässä muutama otos teillekin. Lisäksi sain valita teille ihanille lukijoilleni korun blogini arvontaan. Aivan mahtavaa!

Niille joille Snö of Sweden ei ole vielä tuttu, niin kyseessä on suosittu ruotsalainen korusarja. Korut ovat hopeoituja ja nikkelivapaita.


Snö of Sweden täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja yllä oleva koru kuuluukin heidän juhlamallistoon joka on tulossa juuri kauppoihin. Aika näyttävä vai mitä? Sarjaan kuuluu myös ranneketju.


Yllä olevat korut ovat juuri tulossa kauppoihin. Nyt vielä pieni etukäteispaljastus teille rakkaat ystävät. Alla olevat korut ovat tulevaa mallistoa ja kaupoissa syksyllä. Sain kuitenkin luvan paljastaa nämä teille jo nyt. 

Vielä pieni otos juuri kauppoihin tulossa olevista ranneketjuista.
Kuten tuossa alussa mainitsin, että sain valita teille ihanille lukijoilleni uutuusmallistosta Snö of Sweden kauniin korun blogini arvontaan elikkäs koruarvonta tulossa piakkoin. Muistahan tulla kurkkaamaan ja osallistumaan!

 


Vielä kaikille Snö of Swedenin korujen ystäville tiedoksi, että Snö of Swedenin ystävänmyynti järjestetään Helsingin Lauttasaaressa osoitteessa Vattuniemenkatu 13 pe 11.5  klo 9-19 sekä 12.5 klo 9-15. Korut silloin n. -50 % ovh hinnoista. Paikalla käy myös pankkikortti mutta maksupäätteitä on vain yksi eli jos vain mahdollista, niin käteistä iso pino mukaan kun siellä kuitenkin sortuu ostamaan vaikka mitä, nimimerkillä kokemusta on ja naisillahan ei koskaan voi olla liikaa koruja...vai voiko!? Ne sentään menee pieneen tilaan toisin kuin käsilaukut ja kengät eli mieskään ei huomaa kotona, että mitään uutta olisi edes ilmaantunut ja saa huokaista helpotuksesta. Kaikkilla siis hyvä mieli!  :)

6 kommenttia:

 1. Upeita koruja. Tuollaisen rannekorun voisin hankkia :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Voitit arvonnassa kolmospalkinnon, laitatko mulle yv:nä sun osotteen niin saan paketin perille :I) t: willa wanillan rouva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti tiedoista ja palkinnosa. Laitoinkin jo yhteystietoni.

   Poista
 3. Blogissani on sinulle tunnustus! <3

  http://www.omakotivalkoinen.fi/2012/04/versatile-blogger-award.html

  Kauniita unia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Kävinkin sen jo kurkkaamassa. Eikun vaan nyt miettimään mitä sitä kertoisi :)

   Poista