maanantai 2. huhtikuuta 2012

Silitettävät nimilaput


No nyt erottuu ja löytyy omat vaatteet. Pitkään olen pähkäillyt, että miten merkkaisin nuo paidat tarhaa varten, joissa on vain tuollainen tumma merkkilappu, jossa ei mikään tussi näy. Nyt löytyi helppo ja kätevä ratkaisu. Muuta et tarvitse kuin silitysraudan ja lappu onkin paikoillaan.


Kyseiset nimilaput löysin Nimilaput.fi  -sivustolta. Myynnissä myös nimilapputarroja tavaroiden esim. urheiluvälineiden merkkaamiseen. Nyt ei tarvitse enää tussilla raapustella esim. jääkiekkomailaan nimeä vaan voi laittaa hienon nimitarran siihen.


Rupesi jo sen verran kanssa ottamaan päähän näiden lasten lapasten ja villasukkien häviäminen tarhassa, että jotain piti keksiä. Ei sitä kehtaa enää mummillekaan soittaa joka viikko, että taas tarvittais lisää lapasia tai villasukkia kun taas on omat kadonneet tarhassa. Nyt jos vielä lähtevät karkuteille, niin sitten täytyy ottaa järeämmät keinot käyttöön.Nimilaput olisi tietysti voinut silittää tuonne sisäpuolellekin, mutta halusin laittaa ne tuohon päälle, jotta helppo heti tunnistaa ja lapsikin oppii tuntemaan omansa kun heti nimilappu näkyvissä.


Silitettävät tarrat oli tosi helppo laittaa paikoilleen ja hintakin oli ihan sopiva. Esim. 48 kpl nimilappuja maksoi 9,86 postikuluineen. Nimilaput sopivat kaikille sellaisille tekstiileille, jotka kestävät silittämistä. Sen verran monta eri pohjavaihtoehtoa noissa nimilapuissa oli, että meinasi tulla valinnan vaikeus. Pikkumiehelle otin värikkään autoversion ja pikkuneidille keijukaisen valkoisella pohjalla. Nyt kun noita katselee, niin kyllä tuo värikäs pohja on jotenkin kivempi.


Tällaisina arkkeina nimilaput tulivat. Siitä sitten vaan irrotetaan nimilappu yksi kerrallaan ja silitetään kiinni. Helppoa kuin mikä!

12 kommenttia:

 1. Mä vaan tykkään enemmän niistä nimitarroista mitä Jenkeistä tilaan. Ne kun ottaa laminoituna niin käyvät astioihin koska kestävät myös tiskikoneen ja mikron, kuin myös pyykinpesukoneen, kuivausrummun ja kuivauskaapin...ja ei tarvitse muuta kuin ottaa tarra irti tarra-arkista..=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai onko sellaisiakin?! Mä olen ihan noviisi näissä asioissa. Mistä osoitteesta tilaat niitä?

   Poista
  2. No tietenkin unohdin laittaa tuon linkin sinne...mutta kiitos anonyymi, teit sen puolestani...just siis nuo Namebubbles...postaus tehty just noista...suosittelen niitä lämpimästi...

   Mima

   Poista
  3. Minä tilasin myös noita namebubbles tarroja lapsilleni viime syksynä. Super käteviä! Ovat olleet puoli vuotta käytössä ja edelleen hyvät pesuista huolimatta. Meillä on niitä vaatteiden ja kenkien lisäksi mm. jalkapallossa, repussa, juomapulloissa....

   Poista
 2. Just namebubbles.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Käynkin kurkkaamassa minkälaisia sieltä löytyisi.

   Poista
 3. Tästä naapurista löytyy noita Name Bubblesin labeleita, jos haluat nähdä millaisia ovat livenä. Itse olen ollut tyytyväinen. Mainitsinkin näistä samoista sulle alkuvuodesta, kun odottelin lähetystä. Ensimmäinen setti oli kiertänyt vahingossa Falklandin saarien (!) kautta, mutta viiveestä johtuen lähettivät toisen setin ilmaiseksi.

  t. Anu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulla oli juuri noita. Hävitin sen lapun jonne kirjoitin sen nimen ja enkä enää sitä sitten muistanut. Pitääkin tulla kurkkaamaan joskus teille minkälaisia ne on. Mukavaa pääsiäistä sinne naapuriin :)

   Poista
 4. Vau mikä keksintö nuo silitettävät nimilaput :) Kuinkahan ne pysyvät pesussa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle oli kanssa nuo ihan uusi juttu. Pesua en ole vielä kokeillut, mutta voin laittaa tänne viestiä että miten kävi. Kyllä ne ainakin niin hyvin tarrasivat kankaaseen, että ihme jos helposti lähtevät pois.

   Poista
 5. Minä tilasin myös näitä meille tämän innoittamana. Noita Name Bubblesin tarroja olen nähnyt livenä ja ovat kyllä tosi kivan näköisiä ja pysyvätkin hyvin, mutta kun ei ole luottokorttia ja muutenkin tuo tilaaminen jenkeistä tuntuu niin vaikealta, että päädyin nyt jos alkuun kokeiltais näitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma, jos postauksestani oli jotain hyötyä :) Nyt sitten vaan jännätään, että miten nuo kestävät pesussa.

   Poista