maanantai 7. toukokuuta 2012

Metsolan helistin paita


Oih, voi kun tulee oma lapsuus niin mieleen kun tätä Metsolan rattle paidan kuosia katselee. Niin ihanan retroa!

 Paita on mukavan pehmeää kesäfroteeta eli todella miellyttävä päällä myös kesällä. Pikkuneidille otin koon 98 kun paita on kuulemma hieman pientä mallia. Normaalisti meillä käytetään kokoa 92. Hihat on tuossa vähän vielä pitkät, mutta muutoin paita onkin ihan sopivan kokoinen.


Paita on Veeti&Vilius nettikaupasta. Valikoimassa mm. juuri Metsolaa, Maxomorraa, Ticket to Heavenia, JNY Designia ja lukuisia muita merkkejä. Käykäähän kurkkaamassa.

Metsola paita rattle ruskea (86-128cm)Metsola mekko rattle (86-128cm)

Tätä ihanaa rattle eli helistin kuosia on myös kietaisumekkona sekä poikien paitana tai siis miksei tuota ruskeaa voisi olla tytölläkin. Tuota ruskeaa kanssa mietin pikkumiehelle, mutta nyt ensin testataan tätä punaista pikkuneidillä.

Sitten vielä lopuksi mukava lukijatarjous. Veeti&Vilius tarjoaa nyt lukijoilleni -25 % alennuksen normaalihintaisesta valikoimastaan. Alennuksen saa koodilla KRISTALLI25. Koodi pitää kirjoittaa alekuponkilaatikkoon ja aktivoida. Ilman koodin aktivointia ohjelma ei laske alennusta. Tarjous on voimassa ma 14.5 saakka


Lopuksi pitää vielä fiilistellä tällä helistinkuvalla. Näitähän ei ilmeisesti enää nykyään noista äitiyspakkauksista löydy. Harmi! Omankin laitan kyllä visusti talteen. Kiva muisto!

Mukavaa viikkoa kaikille!

    10 kommenttia:

    1. Meillä tuo ruskea froteisena, on se ihana :)

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Ai kun kiva, että teilläkin löytyy tuo. Se on kyllä ihana.

        Poista
    2. Hei! Olisko hirmuinen vaiva jos mittaisit teidän helistinpaidasta hihojen pituuden? Kiitos jos viitsit. Tuo paita on jo muutaman viikon huudellut että on ihan meidän näköinen mutta minä vaan pähkäilen kokoa :D.

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Juu ilman muuta. Mitta kainalon alta on 32 cm ja 42 cm kaula-aukon ylälaista hihansuuhun. Toivottavasti noista oli apua.

        Poista
    3. Sopiipa kyllä ihanasti raikkaat värit vaalealle iholle. Meiltä löytyy sama paita meidän blondilta :) Tervetuloa osallistumaan blogiarvontaani.

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Kiitos. Hauska yhteensattuma, että teiltäkin löytyy tuo samainen paita. Täytyykin tulla blogiisi osallistumaan arvontaan.

        Poista
    4. Ihana paita. Vielä on jäänyt tilaamatta meillä, mutta pitää harkita jos raaskisi jossain vaiheessa tilata. =)

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Kiitos. Huomasithan, että nyt ma 14.5 asti saa tuon -25 %:n alennuksen. Kantsii nyt käyttää hyväkseen :)

        Poista