torstai 16. elokuuta 2012

Johan kiiltääVitsit, että joka kerta on ärsyttänyt kun on vilkaissut meidän ruostumattomasta teräksestä olevia juttuja kodissamme. Ei kiillä ei, vaan ovat täynnä pienten vekaroiden sormenjälkiä.  Asiallehan piti tehdä jotain ja löysinkin hyvän aineen nimenomaan ruostumattoman teräksen kiillottamiseen. Eipä ole ennen tullutkaan vastaan tai sitten olen vain huono etsimään. Kyseiseltä Method -sarjalta löytyy puhdistyspyyhkeet sekä puhdistussuihke nimenomaan ruostumattoman teräksen kiillottamiseen.


Pitihän näitä heti testata meidän Aalto -teräskulhoihin ja rosteripintaiseen jääkaapinoveen ja takan kehykseen.   Puhdistuspyyhe toimi juuri parhaiten jääkaapinoveen ja suihke puolestaan noihin kulhoihin. Pyyhkeellä en saanut siihen ihan niin tasaista jälkeä kuin mitä suihkeella tuli. Ensin suihkaus vaan liinaan ja sitten pyyhkäisy. Tuotteet ovat täysin myrkyttömiä ja vitsit miten hyvältä ne tuoksuivat. Yleensä inhoan kaikkia pesuaineiden tuoksua, mutta tätä tuoksua haisteli ihan mielellään. Tuoksusta ei tullut kyllä yhtään mieleen puhdistusaine. Piti ihan googlettaa, että mikä tuoksu on kyseessä ja löytyihän se, kasvipuutarha.Kyseiset tuoteet kotiutuivat meille Hyvän Tuulen Puodista. Pudistuspyyhkeen hinta on 6,90 € ja paketista löytyy 30 liinaa. Suihkeen hinta puolestaan on 7,90 €. Mukana lähetyksessä oli myös ensimmäisessä kuvassa näkyvä hauska rätti. "Älä tee tänään sitä minkä voit jättää huomennakin tekemättä". Tuo täytyykin pitää mielessä :)

Hyvän Tuulen Puoti on rakkaudella perustettu vuoden 2010 alussa Porin K-raudan tiloihin. Puoti on noin 100 neliön tila pullollaan mitä ihanimpia tuotteita. Seuraavat isot askeleet Hyvän Tuulen Puoti on ottanut keväällä 2011, kun verkkokauppa avautui. Kauppa on täynnä kaikkea ihanaa sisustustavaraa.

2 kommenttia:

 1. Täytyypäs katsastaa nämä tuotteet, meillä kun tuppaa olemaan myös niitä pienten näpinjälkiä kaikkialla. Vielä kun löytäisi hyvän ja turvallisen lasinpesuaineen, mikä ei tahmaa.

  Tuo on muuten hyvä ohjenuora, mikä tuossa liinassa lukee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu noita pienten sormejälkiä kyllä tuntuu ilmaantuvan jokapuolelle. Eikös muuten ollut tosiaan hyvä ohjenuora tuossa liinassa. Se kantsii laittaa korvantaakse ;)

   Poista