lauantai 11. elokuuta 2012

Muumimaailmassa


Taas perinteinen kierros Muumimaailmassa takana. Käytiin itseasiassa täällä jo jokunen tovi sitten ja tein tämän postauksenkin jo silloin valmiiksi, mutta näköjään jäi sitten julkaisematta, joten painanpa nyt tuota julkaise painiketta. Huisin hauska päivä olikin taas...tosin tuo mies voi olla vähän eri mieltä. Sen kun saa aina väkipakolla raahata sinne ja uhkailla kaikenmaailman jutuilla, että sen saa mukaan :)
  


Tätä noitaa ei oltukaan nähty aikaisempina vuosina. Pikkumies rupesikin heti myrkkysopan keittopuuhiin pikkuneidin ihmetellessä Noitaa.


Kukkuu! 


  Nämä kuvat Muumihahmojen kanssa on ne jokavuotinen must -juttu. Onneksi pikkuneitikin uskalsi jo tänä vuonna käydä Muumeja halimassa.


Pikkuneitiä vähän kyllä ensin jänskätti lähestyä Muumeja, mutta pikkumies kävi rohkeasti kaikkien luona tervehtimässä ja yritti varastaa Muumipapan kävelykepinkin ohimiten.


Äipän sylissä on paljon turvallisempaa silitellä noita Muumeja isosta kuonosta.
Mörkö oli sen verran pelottava, että pikkumies ei sitä uskaltanut edes katsoa vaikka olikin tuolla lasin takana. Aika pelottavahan tuo onkin.

Onneksi saatiin nauttia auringosta koko päivän ja vesisade kerrankin pysyi vähän aikaa poissa. Sitä vettä ja kylmyyttä on jo kyllä ihan tarpeeksi saatu tänä vuonna! 

2 kommenttia:

  1. Mekin käytiin viikko sitten (sattu se loman ainoa sadepäivä juuri tuolloin). Pikkupojat 2v ja 2,5v olivat aika haltioissaan, kenties enempi sitten vähä vanhempina. Ihan ku tuo Vilijonkka ois ollu eri tyyppi meidän käynnillä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, jotenkin tuo Muumimaailma ei niin hirveästi enää sytytä kun aika monta kertaa on tullut jo käytyä, mutta onneksi nyt nähtiin jopa jotain uutta kuten esim. juuri Noita ja lapset tykkää :) Kaipa me kuitenkin taas ensi kesänä sinne kuitenkin mennään ja täytyy taas miettiä jokin kiristyskeino, että millä tuon miehenkin saa mukaan ;)

      Poista