keskiviikko 8. elokuuta 2012

Tulin vaan vinkkaamaan

Tulin vaan pikaisesti vinkkaamaan, että jos on tällaisia istuinpehmusteita vailla, niin Jyskistä niitä saa nyt 2,50 euron kappalehintaan eli ihan ilmaisia melkein. Itse hain kuusi kappaletta mökille niitä ja luonnollisesti tuota vaaleanpunaista valkoisilla palloilla. Myynnissä oli ainakin myös vaaleanvihreitä, mutta tuo sävy ei ollut ihan omaan mieleen. 


Ei mulla muuta asiaa periaatteessa ollu! Tulin juuri intialaisesta päähieronnasta. Kyseessä oli edellisen vuoden äitienpäivälahja, jonka nyt vasta pääsin käyttämään yli vuoden jälkeen. Ihan rentouttavaa oli vaikka hieman kyllä hävetti lähteä Stokkan hoitolasta kohti kotia kun tukka oli yhtä rasvakasaa. Hoitaja nimittäin öljysi tukan ihan kokonaan ja käski pitää öljyn kaksi tuntia päässä ennen pesua. Onneksi oli auto lähettyvillä. Nyt pesuhommiin!

5 kommenttia:

 1. Mä ostin noita samoja alkukesästä, jostain kamppanjasta..Missäköhän ne on?? =D
  Tuota intialaista päänhierontaa olen kauan haaveillut, mutten saanut aikaiseksi mennä. Minkälaista se oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli jotenkin niin suloisen vaaleanpunaisia ja hinta kun oli noin halpa, niin ei voinut kuin olla ostamatta. Tämänpäinen intialainen päähieronta oli aika erilainen mitä muut kaksi edellistä ovat olleet joskus vuosien varrella. Tämä hieroja keskittyi lähinnä tukan tukistamiseen, joka oli jo vähän kivuliastakin ja olisin enemmän kaivannut niskan/hartioiden hierontaa tuon lisäksi. Ihan mukavan rentouttavaa tuo kuitenkin oli ja kaksi aikaisempaa kertaakin olivat ihan positiivisia.

   Poista
  2. Kävin etsimässä ja rappujen alla kaapissa, mun pallokuosiset tuolinpäälliset olivat..=)
   Pitää kokeilla tuota päähierontaa. Vähän pelästyin kun hierojani alkoi kertoa että tekee näitä hoitoja ja yksi asiakas oli joutunut johonkin "transsiin", kun oli rentoutunut niin paljon..Hänen oli ollut pakko lopettaa hoito. Kuullosti vähän hämärälle..=) Ehkä mä uskaltaudun, kun muualta olen kuullut pelkkää positiivista.:)

   Poista
 2. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista