perjantai 24. elokuuta 2012

Uusi seisomalauta


Vihdoin ja viimein meidänkin huusholliin tuli seisomalauta. Eihän tätä ole mietitty kuin parisen vuotta ja vihdoin ja viimein sellainen nyt on. On muuten aika kätsy verrattuna noihin tuplavauhuin, joilla ollaan huristeltu ja hyvä kun ollaan edes ovesta mahduttu sisään/ulos. Bussiinkaan ei olla yleensä niillä mahduttu, kun yhdet vaunut jo yleensä kyydissä siinä vaiheessa kun me oltaisiin hyppäämässä kyytiin.Tämä Bumprider -merkkinen seisomalauta on OZ Baby lastentarvikeliikkeestä (79 €). Huippuna tässä on se, että se sopii mihin tahanasa vaunuihin ja rattaisiin ja taitaa olla markkinoiden ainoa seisomalauta, joka sopii jokaiseen malliin. Täällä kotikonnuilla aion käyttää sitä näiden kuvissa näkyvien Teutonia -merkkisten vaunujen kanssa ja sitten reissussa matkarattaisiin vaan kiinni. Kätevää! Reissuissa tulee kuitenkin sen verran käveltyä, että ei tuollainen pikkuihminen vielä jaksa sellaisia määriä kävellä.

Eipä olla muuten käytetty näitä Teutonian vaunuja sitten pikkuneidin synnyttyä. Kaveruksilla on nimittäin ikäeroa vain 1 v 3 kk, joten piti hankkia tuplavaunut pikkuneidin synnyttyä ja nämä jäivät sitten käyttämättä kunnes nyt saatiin nämä taas vihdoin ja viimein käyttöön, kiitos seisomalaudan. Ei tuo meidän pikkumies meinaan jaksa kävellä vielä kovinkaan pitkiä matkoja, jos kävelylenkille mennään. 

Siis arvatkaa mikä määrä meiltä löytyy vaunuja? Neljä kappaletta! On nämä pikkumiehelle ostetut vaunut, matkarattaat, tuplavaunut ja sitten vielä tuplamatkarattaat. Siinä on sitten vara valita ja arvatkaa vaan onko joka paikka täynnä VAUNUJA! Ihanaa kun kohta niitä saa ruveta laittamaan eteenpäin ja pääsee astumaan sisälle jopa meidän kodinhoitohuoneeseen eikä ensimäisenä ole vastassa vaunuviidakkoa.


Kuten kuvista näkyy, niin hauskaa oli uuden seisomalaudan kanssa.


Seisomalauta on  helppo kiinnittää ja ns. aisojen pituutta pystyy säätelemään vaunuihin/rattaisiin sopivaksi. Kiinnityksen jälkeen ruuvataan vain lauta tukevasti asentoonsa ja eikun menoksi. 


Meillä seisomalaudan kuosiksi valkkautui tämä vauhdikas skeittaaja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti