keskiviikko 22. elokuuta 2012

Sukkahousutyypit!

Tässähän joutuu oikeasti taas kohta pukemaan noita sukkahousuja lapsukaisten päälle, mutta mikäs siinä jos tällaisia ihanuuksia saa laittaa jalkaan. Rakkautta ensi silmäyksellä sanoisin! Heti kun Silverjunglen paketti oli kotiutunut meille, niin pitihän ne kiskaista päälle ja räpsiä kuvia teille :)


Nämä sukkahousut eivät ole hinnalla pilattu. Ovat nimittäin nyt alessa 6,23 euroa kappale ja niiiiiin ihkut. Kaikkia kokojakin näytti olevan vielä jäljellä (kokohaitari 74-128).


Silverjunglella on muuten menossa alen loppurysähdys:

 Nyt saat -10%:n lisäalennuksen kaikista jo alennetuista tuotteista koodilla: loppuale10, kun tilauksen loppusumma on yli 20€:a.
 Nyt saat -15%:n lisäalennuksen kaikista jo alennetuista tuotteista koodilla: loppuale15, kun tilauksen loppusumma on yli 50€:a.

 Nyt saat -20%:n lisäalennuksen kaikista jo alennetuista tuotteista koodilla: loppuale20, kun tilauksen loppusumma on yli 70€:lla.
Laita koodi ostoskorin aktivoi alekoodi-kentään ja alennus vähennetään automaattisesti ostoksista.
Tarjous koskee
 jo valmiiksi alennettuja tuotteita ja on voimassa 31.8. saakka.
Niille joille Silverjungle ei ole vielä tuttu, niin kyseessä on suomalainen merkki ja vaatteet ovat suomalaisen äidin suunnittelemia. Yrityksen mottona on tehdä kestäviä ja ekologisia tuotteita.


Tähtiäitifani on nyt tyytyväinen :)

4 kommenttia:

 1. Hauskan näköisiä sukkahousuja sopii hyvin sekä tytölle, että pojalle. Molemmat voi sitten vähän vanhempanakin jatkaa samalla linjalla, jos vaan osaa suhtautua ennakkoluulottomasti elämään. http://www.emiliocavallini.com/collections/cult_edition/

  VastaaPoista
 2. Meillä on tuollaiset mustat tähtisukkikset, ihanat ja hyvälaatuiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin aivan ihanat? :) Vaikuttivat tosiaan hyvänlaatuisilta.

   Poista