perjantai 3. elokuuta 2012

Ralph Laurenia


Meikäläinen innostui taas vähän ostamaan. Kävin kurkkimassa Ralph Laurenin kesäaleen ja nämä ostokset sitten päätyivät ostoskoriin. Kaikki Ralph Laurenin Big Ponya johon olen erityisesti tykästynyt. Ralph Laurenin Jenkkisivustolla on aina hyviä tarjouksia ja näistä sai vielä extra 25 % pois ja ottaen vielä euron kurssin dollariin nähden, niin noihin pikkupoikien paitoihin jää suurinpiirein saman verran hintaa kuin mitä täällä joutuu maksamaan Henkka ja Maukan vaatteista. Naisten vaatteet eivät ole ihan niin edullsia mutta huomattavasti Suomen hintoja halvemmat. Vitsit kun näitä saisi suoraan tilattua Suomeen, mutta lähettävät ainoastaan Jenkkien sisällä. Nyttenkin täytyi tehdä siten, että tilasin nuo tuttumme kotiin Jenkkeihin ja hän antaa ne sitten meille kun nähdään marraskuussa Miamissa niin ei tarvitse tänne erikseen lähetellä noita. Voih siihen asti joutuu odottamaan tavaroita eli Suomen kesä on jo ohi eli shoppailin vähän ensi kesää silmällä pitäen. Meikäläisellähän on se tapa, että ostan kaapit täyteen jo seuraavaakin vuotta ajatellen jos jotain kivaa tulee eteen.

Yläkuvassa sitten omat ostokset. 3/4 hihoilla oleva hennon vaaleanpunainen pikee ja sitten mustavalkoraidallinen Big Pony pikee.


Pikkuneiti saa tämän pikeepaidan ja mekon ensi kesää ajatellen.Pikkumiehelle löytyikin sitten vähän enemmän. Tämän setin ostin silmällä pitäen, että sopivat hyvin yhteen kun on pikeepaidassa, shortseissa ja lippiksessä tummansinistä ja keltaista.


Aika monta pikeetä nyt sitten tuli, mutta taas oli se Sulo Vilen ostamassa kun halvalla kerran sai ;)


Saas nähdä minkälainen tämä musta pikee on sitten luonnossa kun Big Pony ja hihassa oleva numero ovat neonpinkillä. Voipi olla, että pikkumies toteaa, että tuota ei kelpuuta päällensä kun on vaaleanpunaista, mutta onneksi ei sentään ole kokonaan vaaleanpunainen vaikka oli vähällä, että en tilannut sitä väriä hänelle.


Nyt täytyy vaan toivoa ensi kesää!

2 kommenttia:

  1. Nämä löytyivät Ralph Laurenin Jenkkien nettikaupasta. Siellä on aina hyviä tarjouksia ja hinnat paljon Suomea halvemmat. Harmi vaan, että eivät lähetä muutoin kuin Jenkkien sisällä. Nyt tilasin nämä Jenkkikaverin luokse joka nähdään marraskuussa Floridassa. Ralphilla on myös Euroopassa nettikauppa, mutta hinnat ovat paljon korkeammat :(

    VastaaPoista