torstai 3. lokakuuta 2013

Jenkkituliaiset

Meidän lasten vaatekaappi sai taas pienen lisäyksen Jenkkituliaisten muodossa. Mies oli viikon verran Nykissä pistäytymässä ja tein hänelle vähän shoppailulistaa mukaan. Tosin ne Tommy Hilfigerin ja Ralph Laurenin outletit, jotka olin merkannut hänen ostoslistalleen olivat jääneet välistä, mutta ihan hyvä saalis silti oli kotiin tuotavaksi.


Olin sen verran myös kaukaa viisas, että tilasin jo etukäteen kesän alesta nämä ylä- ja alakuvassa näkyvät Ralph Laurenin kolme paitaa ja shortsit Jenkkituttavamme luo, jonka mieheni sitten näki reissullaan ja nappasi vaatteet mukaansa kotiin tuotavaksi. Valitettavasti Ralph Lauren US ei toimita kuin Jenkkeihin, mutta toisaalta ehkä hyvä niin. Hinnat kun sillä sivustolla on niin paljon EU -hintoja halvemmat ja vähän väliä hyviä alennusmyyntejä ja ottaen vielä huomioon meidän eduksi tulevan kurssiedun. Samoista tuotteista saa EU:n sisällä maksaa vähintään tuplasti jopa triplasti enemmän, joten jos tuo toimitus vapautuisi, niin hinnat taatusti pomppaisivat sielläkin sivustolla.


Nämä alla olevissa kuvissa olevat Tommy Hilfigerin ja Polo Ralph Laurenin vaatteet sitten mies oli omalla maullaan valkannut. Nykissä oli myös sopivasti ollut pienet alennusmyynnit käynnissä Labour dayn kunniaksi.
Pikkuneiti sai sitten puolestaan pelkkää Ralph Laurenia ja mikäs siinä. Äippä oli ainakin tyytyväinen valintoihin.
Äippääkään ei oltu ihan unohdettu, vaan sain tämän pinkin Abercrombie&Fitchin hupparin tuliaisiksi, joten koko perhe oli onnellinen. Lapsille tuli myös pari lelua ja nehän oli ne tärkeimmät. Eiväthän ne noiden vaatteiden päälle paljoa perusta.


Jokos olette muuten ennättäneet selaamaan Hullujen Päivien uuden kuvaston? Pitihän se heti käydä tsekkaamassa netissä, mutta mielestäni ei oikein ollut mitään ihmeellistä, mutta kaipa sinne täytyy kuitenkin mennä silti ihmettelemään. Se tungoshan on niin mukavaa ;)

4 kommenttia: