maanantai 21. lokakuuta 2013

Mitä tarhakuvauksiin päälle?


Meidän lapsukaisilla on huomenna tarhakuvaukset ja pitäisi miettiä, että mitä sitä laittaisi päälle. Olisi kuitenkin kiva laittaa vähän jotain muuta kuin normaalit tarhavaattet ja pari ehdotusta nousikin ohi muiden. Vähän juhlavampia, mutta ei kuitenkaan mitään superjuhlavaa.

Ykkösvaihtoehtona olisi tämä kokonaisuus. Pomp de Luxin uusi syksyn mallistosta tilattu hame ja viime talven mallistosta sukkahousut,  Noa Noan paita ja vyö sekä H&M:n paljettikengät. Tosin ne ovat jo kyllä niin kulahtaneet, että ihan jo hävettää laittaa ne.


Tässä tämä sama kokonaisuus, mutta lisänä on tämä Noa Noan virkattu liivi. Ehkä tulee liikaa elementteja, jos tämän vielä lisää tuohon.


Tässä vielä toinen vaihtoehto kisaan. Jotenkin tykkään tuosta ensimmäisen vaihtoehdon värimaailmasta enemmän, vaikka tämä rimpsuhame onkin ihan kiva, mutta ehkä tämä musta on vähän synkkä. 


Pikkumiehen vaihtoehdoiksi valkkasin nämä kaksi. Gantin housut, jotka kuvissa näyttävät ihan kulahtaneilta. Meikäläisen valokuvaustaidolla niistäkin sai tuon näköiset. Ovat kyllä luonnossa ihan tummansiniset ja siistit eivätkä tuollaiset kulahtaneet. Housujen seuraksi olisi vaihtoehtona tämä siniruudullinen Gantin paita tai sitten valkoinen höystettynä tummansinisellä villatakilla. Sekin muuten näyttää aivan kauhtuneen väriseltä tuossa kuvassa, mutta ihan sekin on oikeasti tummansininen :) 


Ehkäpä tämä yläkuvan kokonaisuus tulee valittua, kun kuitenkin hieman rennompi, mutta kuitenkin siisti.


Saas nähdä minkälaisia kuvia tänä vuonna tulee. Viime vuosien kuvat kun ovat olleet sellaisia, että lapset ovat olleet silmät punaisina, kun ovat juuri tirauttaneet itkut tai sitten pikkuneidillä on sellainen myrtsi ilme sisaruskuvassa isoveljensä kanssa, että et varmasti koske muhun, kun kuvaaja on käskenyt laittamaan käden siskon ympärille :)

5 kommenttia:

 1. Minä laittaisin Fannylle tuon ekan setin ilman liiviä ja Robinille ruutupaita & chinot yhdistelmä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nehän ne minunkin valintani olivat tänään aamulla. Toivottavasti on hymy ollut tänään herkässä eikä ole tullut sellaista perusmyrtsiä ilmettä päälle :)

   Poista
 2. Täällä pohditaan samoja asioita. Miksi se kuvausvaatteiden valinta on joka vuosi yhtä vaikeaa :D Minä valitsisin tuon ekan teidän tytölle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Kaappi olisi täynnä kivoja vaatteita ja aina pitää miettiä, että mitä ihmettä sitä laittaisi päälle. Onneksi meillä sentään nuo lapset laittavat ne valikoimani vaatteet päälle. Ihan kaikkia ostoksia ei enää laiteta, vaan pientä kiukuttelua ainakin pikkuneidillä jo vaatteiden suhteen. Huoh, mitähän se on sitten isompana ;)

   Poista
 3. Mä olen tehnyt empiiristä tutkimusta aiheesta :D koska kukaan meidän perheessä ei ole järin kuvauksellinen. Eli mitä kirkkaammat värit, sen parempi kuva!

  Mulla tuli hyvä passikuva turkoosissa ja ekaluokkalaisella kirkkaan oranssissa neuleessa, jotenkin kasvot loistaa :)

  Taru

  VastaaPoista