sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tyttöjen päivä Långvikin kylpylässä

Viettiin tyttöjen kesken eilen mukava päivä ja yö Långvikin kylpylä- ja kokoushotellissa Kirkkonummella. Kyseessä oli taas vuosittainen tapaamisemme kuuden vanhan opiskelukaverin kanssa ja tänä vuonna tapaamispaikaksemme valikoitui juuri merellinen Långvik. Halusimme viettää rauhallista yhteisoloa hemmotteluhoitojen ja hyvän ruoan parissa. Täytyy tunnustaa, että vaikka Pääkaupunkiseudulla asustelee, niin eipä ole aikaisemmin tullut tuonne lähdettyä vaikka ihan vieressä onkin. Helsingin keskustasta sinne hurauttaa  30 minuutissa.


Huoneet olivat oikein mukavat sekö siistit ja kun kylpylässä ollaan niin kylpytakit odottivat kutsuvasti sängyllä. Olihan ne heti pakko pukea päälle ja suunnata kohti kylpyläosastoa, jonka käyttö kuuluu hotellihuoneen hintaan. Käytössä on myös kuntosali, jos haluaa viettää liikunnallisen päivän.


Kylpyläosastolla ensimmäiseksi suunnattiin poreammeisiin loikoilemaan shamppanjan kera. Allasosastolla oli oma shamppanjabaari, josta sai tilattua myös pientä purtavaa.
Allasosastola oli myös takkatila, jonne voi istuutua lämmittelemään ja nauttimaan aidosta takkatulesta ja vaikka grillamaan muutamat vaahtokarkit. Olihan niitäkin tietysti pakko testata ja mutustella, kun kerran tilaisuus on. Harvoin sitä kotona tulee noita grillattua.Poreammeiden jälkeen suunnattiin hoitojen pariin. Otettiin kaikki rentouttava oriental päähieronta ryhmähoitona, jonka jälkeen suunnattiin 30 minuutiksi suolahuoneen saloihin hengittelemään suolan positiivista vaikutusta mm. hengityselimiin ja ihoon.


Ilta olikin kiva päättää sitten hyvän ruoan parissa vaihtaen kuulumisia live-musiikin parissa. Alkuruoaksi valikoitui mm. peuranpaistia. Tässä alakuvan iberico ilmakuivatusta kinkusta, jota oli kypsytetty n. 42 kk oli myös pakko ottaa kuva. Tätä ei tosin rohjettu maistelemaan tai oikeastaan bongattiin tämä vasta ruokailun jälkeen, joten jäi sitten kokeilematta. 


Hyvän levätyn yön jälkeen oli kiva aloittaa päivä runsaalla aamiaisella ja suunnata kotiin. Aika luksusta, että aamiaista voi nauttia klo 12 asti ja huoneen voi luovuttaa vasta klo 14.
Kiitos Långvik ja ystävät! Mukava aloittaa uusi viikko levänneenä ja rentoutuneena.

4 kommenttia:

 1. Mahottoman ihanan näköstä ja kuulosta! Oli varmasti huippu mukava reissu :) Nyt rennoin mielin uutta viikkoa kohden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan meillä tosiaan mukavaa ja saatiin olla ihan rauhassa, kun ei ollut yhtään lasta häiritsemässä, vaan vain mammat rentoutumassa :)

   Poista
 2. Näyttää ihanan ylelliseltä, täytyykin tutustua tarkemmin kohteen tarjontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan vilkaista tuota tarjontaaa. Eipä ollut itsekään koskaan tullut käytyä, vaikka niin lähellä onkin.

   Poista