perjantai 18. lokakuuta 2013

Vanha ikkunanpoka

 
Nappasin muutaman kuvan taas pikkuneidin vaaleanpunaisesta huoneesta. Paras ottaa näitä kuvia niin kauan kun on luonnonvaloa käytössä. Pitäisi varmaan ottaa kuvia varastoon pimeää talvea varten, kun inhoan salamavalokuvia enkä sitten millään osaa käyttää sitä oikein, siten että kuvista tulisi jotenkin edes luonnollisen näköisiä. Lisäsalamakin tuli ostettua viime talvena, mutta aika vähän sitäkään on tullut käytettyä. Sillä tosin saa sentään vähän luonnollisempia kuvia otettua kuin tuolla kameran kiinteällä salamalla.

 
Tällä kertaa kuvauskohteena oli pääasiassa tuo pikkuneidin huoneen seinällä roikkuva vanha ikkunanpoka, jonka kunnostin jokunen kesä sitten. Ikkuna on itseasiassa äitini vanhan kotitalon alkuperäisiä ikkunoita vuodelta 1929, joten siinä mielessä kiva säästää tuo. Pitäisi varmaan kehittää jotain valokuvia vielä tuohon ikkunanpokaan, mutta enpä ole saanut aikaiseksi ryhtyä siihen puuhaan. Pitäisi nimittäin olla sellaisia vintagetunnelmallisia kuvia eikä mitään jokapäiväisiä räpsyjä. Ehkä sitten jonain päivänä ryhdyn siihen puuhaan.


 
Hih, näissä kuvissa kaikki näyttää olevan vähän vinksin vonksin. Lieneeköhän kuvaaja seissyt vähän vinossa, kun kyllä tuon ikkunanpokan pitäisi olla ihan suorassa tuolla seinällä. Tää on taas tätä meikäläisen hienoa valokuvaustaitoa. Miten suorasta voi saada vinon? Tule Criden oppiin, niin sekin onnistuu :)


Minähän olen ihan Maileg fani, joten näitä Mailegin pupujakin löytyy luonnollisesti. Nämä pikkuneiti sai synttärilahjaksi kummitädiltään. Toimivat usein myös kotona unileluina ja välillä ovat jopa tarhassakin mukana. Nykyään näillä sentään saa olla nuo vaatteet päällä, toisin kuin kaikki Barbiet ovat puolestaan ilman vaatteita. Meidän pikkuneiti kun riisuu kaikilta heti vaatteet pois ja sitten ne vaatteet katoavat kummallisesti jonnekin :)Lopuksi vielä alevinkki. Sain viestiä My Cinnamon Girliltä, että heidän alensa on kiihtynyt. Nyt ollaan päästy jopa -90 % alennusprosenttiin. Uusi talven mallisto ilmestyy marraskuun toisella tai kolmannella viikolla, joten heillä on nyt kova tyhjennysmyynti menossa. My Cinnamon Girlin nettisivulle pääset tästä klik klik.
 
Vaaleanpunaisen hempeää viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Neidillänne on tosi kaunis huone. Pakko nyt kommentoida, kun alkuvuodesta ihastuin tuohon samaiseen enkelivalosarjaan blogisi ja yhden toisen blogin innoittamana ja siitä tuli vähän sellainen pakko saada-juttu oman pienen neitini huoneeseen. No eihän niitä ollut mistään saatavilla enää silloin, kun joulusesongin tuotteet olivat jo hävinneet kaupoista (vaikka ei tuo minusta ole edes jouluinen tavara). Nyt vihdoin löysin vihdoin tuon saman valosarjan ja hain sen postista tällä viikolla. Järkevämpää paikkaa en sille ole vielä keksinyt kuin valkoisen Ikean Minnen-sängyn pääty. Katsotaan nyt, jos ehtisi viikonloppuna virittelemään sille jotain muuta paikkaa jatkojohdon kanssa. Teillä valosarja sopii tuohon ikkunanpokan ympärille koristeeksi oikein hyvin ja mikä ihana historia ikkunanpokalla onkaan! Oma pieni vajaa 2 v. tyttöni oli muuten haltioissaan uusista valoista ja halusi sammuttaa kattolampun vain ihallakseen enkelivaloja... Toivottavasti tuo sarja kestää käytössä ja aion käyttää sitä yövalona sitten kun neiti muuttaa nukkumaan omaan huoneeseensa.

  Hyvää viikonvaihdetta ja blogisi on tosi inspiroiva ja ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva, että löysit oman enkelivalosarjan. Totta, että vaikka tuo ei mikään jouluinen olekaan, niin jotekin noita on myynnissä vain joulun sesonkiaikaan ja muutoin aika hankala saada mistään. Tuo toimii muuten juuri kivana yövalona ja luo kivaa tunnelmaa. Toivottavasti teille löytyy sille sopiva paikka, mutta ei tuo sängynpääty kuulostaa kyllä hyvältä. Sarja on muuten kestänyt ihan hyvin käytössä, mutta molemmista meillä on yksi enkeli tipahtanut pois, mutta sen saa periaatteessa kyllä takaisin. Meillä kun on pojan huoneessa sininen vastaava enkelisarja kiinnitetty viirinauhaan. Mukavaa uutta viikkoa :)

   Poista
 2. Onpas soma ja herttainen huone!

  VastaaPoista