tiistai 22. lokakuuta 2013

Syksyinen asetelma


Nyt kun tuo Halloweenkin kolkuttaa jo kohta oven takana, niin pitää ruveta vähän miettimään koristeluita. Tämän murattiasetelman ostin jo jokunen tovi sitten Hollanin reissultamme ja kun siinä on kuitenkin kivasti noita pieniä kurpitsoja ja omenoita koristeena ja ihan oikea kurpitsakin keskellä, niin sopii juuri sopivasti tulevaan Halloweeniin. Ostettuani tämän piti kyllä ihan googlettaa ennen Suomeen tuloa, että saikos EU:n alueelta tuoda kasveja ongelmitta ja onneksi oli ihan ok.


Tämä aseltama on siinä mielessä ihan monikäyttöinen, että kun tuo kurpitsa tuossa keskellä on parhaat päivänsä nähnyt, niin tilalle voi laittaa vaikka jouluisen kynttilän ja meidän jouluasetelma onkin valmis. Nuo kanelitangot ja punaiset omenat tuovat tuota joulun tunnelmaa. Ehkä nappaan nuo pienet tekokurpitsat siinä vaiheessa pois, niin eivät sotke tuota joulun tunnelmaa.

 
Meillä kasvaa myös näitä kärpässieniä olkkarissa. Samaiselta Hollannin reissulta nekin. Ovat myös vielä ihme ja kumma ehjiä lasten käsittelyiden jälkeen. Pitihän niitä kosketella ja ihmetellä useasti, että onko ne mukamas oikeita ja vastailla lasten kysymyksiin, että "miksi äiti meillä on sieniä pöydällä?"...no koska äiti on vähän höpö ;)


Mukavaa päivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kauniin syksyisiä asetelmia, ja tosiaan hyvin talveenkin sopivia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on tosiaan ns. aika monikäyttöinen jos vähän vaan koristeita jaksaa muutella ja jos sattuu tuo muratti pysymään hengissä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Sopii ainakin tulevaan Halloweeniin juuri kurpitsojen puolesta. Pitäisi varmaan ruveta vähän jo miettimään, että laittaiskos sitä jotain muutakin koristelua Halloweenia varten.

   Poista