keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Karuselli


Pistäydyn ystävättäreni kanssa Prahassa jokunen viikko sitten ja reissulta tarttui mukaan tämä soittorasiakaruselli. Eipä ollut hinnalla pilattu ja vielä kun on kuitenkin käsinmaalattua puuta. Taisi maksaa alle kahdeksan euroa, joten ei tarvinnut kauaa miettiä tämän ostoa ja mitä väriä ottaisi, luonnollisesti vaaleanpunaista :) Ehkä meidän neiti on jo vähän vanha tällaisiin soittorasioihin, mutta onhan tuo ihan kiva sisustuselementti. Tosin ollaan me tuota soittorasiaa kyllä veivattu nyt edes takas ja kuunneltukin jopa vähän sitä.

 
Hitsit kun ei tästä flunssasta tahdo päästä eroon. Kuudetta viikkoa mennään jo ja veto veks edelleen. Saisi pikkuhiljaa ruveta jo helpottamaan, että saisi nukuttuakin. Kummallista tässä flunssassa on se, että kukaan muu meidän perheestä ei ole saanut tätä, joten mä sairastan sitten koko pesueen edestä. Äitihän se on se aina joka uhrautuu ;) Mitähän sitä ei tekisi perheensä eteen!

10 kommenttia:

 1. Kaunis karuselli! Kannattaa hakeutua lääkärintutkimuksiin jos flunssaoireet ovat kestäneet noin kauan. Toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu itseasiassa käväisin sitten tänään vielä lekurissa uudelleen. Parisen viikkoa sitten olin viimeksi, mutta kun ei vaan tahdo mennä ohi. Nyt uusi antibioottikuuri ja vähän hengitettäviä lääkkeitä, joten toivottavasti nuo nyt tepsivät tai on keinot hieman vähissä.

   Poista
 2. Onpas kaunis karuselli. Onpas teillä pitkään kestänyt flunssa, ehdottomasti jo lääkäriin. Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan aika pitkäkestoista tuntuu olevan. Parisen viikkoa sitten olin viimeksi lekurissa tämän flunssan takia ja tänään kävisin taas uudelleen. Antibiottia taas vaan kehiin :(

   Poista
 3. Tsemppiä flunssan karkoittamiseen. Ihana karuselli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti tuo tänään saamaani antibioottikuuri nyt selättäisi tämän flunssan. Vielä kun ehtisi apteekkiin hakemaan sen, niin voisi olla hieman parempi teho ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Annika ja tervetuloa tänne vaaleanpunaiseen maailmaan :) Toivottavasti viihdyt!

   Poista