tiistai 4. helmikuuta 2014

3 viikkoa h-hetkeen


Tänään olisi sitten tasan kolme viikkoa laskettuun aikaan. Olo rupeaa olemaan jo aika tukala, kun masu menee ihan yläkäyrillä ja liikkuakaan ei oikein enää jaksa, kun on heti aivan hengästynyt ja selkä jomottaa. Nukkumisestakaan ei oikein tahdo tulla mitään, kun masu painaa ja ei meinaa saada henkeä kunnolla. Aina kun pitäisi ruveta nukkumaan, niin tuo vauveli innostuu potkimaan kylkiin, joten yritä siinä sitten ruveta nukkumaan, kun mahassa on kunnon tsempalot käynnissä. Tänään oli synnytystapa-arvio juuri tuon masun hurjan kasvun takia. Yli neljä kiloa odotetaan, joten toivottavasti mahtuu tulemaan tuolta uloskin tai eihän sinne kukaan ole vielä jäänyt, mutta olisi kiva saada vauveli ihan normaaliteitse ulos. Tosin olihan meidän esikoinenkin yli 4 kg, joten siinä mielessä pitäisi mahtua.


Kuten näistä kuvista voi päätellä, niin poikaahan meille odotellaan. Pikkumies tietysti ihan innoissaan ja pikkuneiti olisi tietysti toivonut tyttöä eli niin tai näin, niin toisen mielestä väärää sukupuolta. Pääasia taitaa kuitenkin olla, että uusi tulokas on terve.


Pitäisi varmaan jo ruveta pakkailemaan sairaalakassiakin valmiiksi ja jotenkin muutenkin valmistautua. Pinnasänky sentään on laitettu valmiiksi ja jotain vaatteita on hankittu, mutta muuten kaikki vielä vaiheessa. Pitäisi varmaan käydä hankkimassa mm. tuttipulloja, vaippoja ja jotain muutakin tilpehööriä. Jotenkin sitä ei ole vaan oikein sisäistänyt, että kohta meillä on vauva ja vaan ajattelee, että onhan tässä vielä aikaa, vaikka lähtö synnyttämään voi tulla minä hetkenä vaan jo. Tosin meikäläisen tuurilla tässä mennään tietysti parisen viikkoa yli, kuten pikkuneidin kanssa.

Täällä siis odottelevissa tunnelmissa :)

20 kommenttia:

 1. Mä en jotenkin vieläkään meinaa käsittää et täällä on kohta vauva! Kaikki ois valmiina jos tyyppi vaan malttais tulla ulos, huomenna vk 41.
  Tsempit sinne viimeisiin viikkoohin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnittelut teidän koko perheelle ihanasta uudesta prinsessasta! Teillä jo ihanaa vauva-arkea siellä :)

   Poista
 2. Ihanaa kun vauvaja tulee <3 Innolla saa ruudun kautta seurata sinun ja Niinan odotusta. Sinulla oli kyllä komea maha, mutta edelleen yhtä kaunis. Sulle ei ainakaan ole tullut mulle tyypillistä raskausnenää :D Mun naama ainakin turposi :D

  Ihanaa loppuodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Olo kyllä tämän masun kanssa ei ole kovinkaan kaunis. Niinalle sitten syntyikin jo tuo vauva eilen. Ihanaa!

   Poista
 3. Ihanaa loppuodotusta!! Pian nuo odotus-tuskat katoaa, kun saa oman rakkaan syliin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei vaan enää malttaisi, kun masu on niin iso ettei mitään jaksa. Olisin kyllä jo valmis minä hetkenä hyvänsä synnyttämään ja niin olisi tuo vauvelikin kokonsa puolesta.

   Poista
 4. Tsemppiä tsemppiä! Vieläköhän jaksat emännöidä kutsuja... Kuulostaa kyllä siltä, että voit olla synnyttämässä hetkenä minä hyvänsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Ei ole kyllä yhtään sellainen olo, että tämä kohta syntyisi. Tosin eipä kai sitä tarvitse ollakaan, vaan yhtäkkiä se sitten alkaakin. Kyllä olisi kovasti tarkoitus vielä niitä kutsuja emännöidä, jollei tosiaan ole juuri silloin synnyttämässä :)

   Poista
 5. Onnea odotuksen viimeisille viikoille! Minäkin jännitän, että koska sinä lähdet synnyttämään ;-)
  Ihanaa, että teille tulee pieni poika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jotenkin ei vaan ole yhtään sellainen olo, että tämä vielä syntyisi lähiaikoina, mutta toivottavasti olen väärässä. Olisin nimittäin kyllä jo valmis synnättämään henkisesti, mutta taitaa tämä vauveli vielä viihtyä masussa jonkun tovin ja kerätä lisää painoa.

   Poista
 6. Tsemppiä viime hetkiin, onneksi lopussa kiitos seisoo! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näinhän se juuri on, että onneksi lopussa kiitos seisoo :)

   Poista
 7. Mun piti kans tulla katsomaan, onks jo uutisia :-) Vaik meille ei todellakaan tule enää yhtään vauvaa, niin onhan noi hetket ihan parhaita, kun kohta saa nähdä uuden tulokkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei mitään uutisia vielä :( Onhan se kyllä niin ihmeellistä kun se uusi tulokas on tuolta ulkona ja kohtaa kasvokkain. Ihan käsittämätöntä, että tuolla masussa voi kasvaa uusi elämä ja sitten vielä se mahtuu sieltä uloskin...tai siis yleensä mahtuu :)

   Poista
 8. Viimeinkin vastavierailulla... nyt tuli ihan flashback, kun huomasin tuon Hanniksen kommentin tuossa yllä, että mun olis pitänyt muistaa löytää tänne jo vissiin iät ja ajat sitten... Ollaankohan me nähty lyhyesti joskus Hanniksen luona? Ihania vauvauutisia ainakin pääsin lukemaan:) Paljon onnea odotuksen loppumetreille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nyt mulla kyllä lyö ihan tyhjää, mutta ollaan varmaan mitä tödennäköisemmin kyllä sitten nähty Hanniksen luona. Useissa Me&I kutsuissa olen siellä ainakin ollut, joten varmaan ollaan kyllä sitten törmätty :) Asutko kenties Hanniksen/meidän lähettyvillä?

   Poista