torstai 6. helmikuuta 2014

Tuunatut luistimet Pikkuneidin huonetta ilostuttaa nyt nämä tuunatut luistimet, jotka löysin joulumarkkinoilta. Ovat ihan hauskasti tuunattu vanhoiksi, vaikka taitavat olla suht uuden karheat. Luistimiin on laitettu vähän valkoista ja mustaa maalia pintaan, liimattu karvareunus yläosaan, hempeää vaaleanpunaista silkkinauhaa nyörinä ja sitten luistimen kylkeen on vielä virkattu molemmin puolin nätit kukkaset. Pikkuneiti totesi nämä nähdessään, että hän haluaa lähteä näillä luistelemaan, mutta taitaa olla vähän heikonlainen tuo terän liukuvuus, kun sekin on nimittäin maalattu :) Saavat siis ihan rauhassa roikkua nyt hänen huoneensa lampun jalassa.


Pikkuneiti on nyt ihan innostunut luistelusta, vaikka pystyssä pysyminen onkin mitä on, mutta kiva kun intoa riittää ja kaatuilut eivät paljoa haittaa. Itse kun mätkähtää peppu edellä jäähän, niin kyllähän se aika paljon kirpaisee ja häntäluu on pitkään kipeä. Pikkumies aloitti myös jääkiekkokoulun, joten meillä elellään oikein luisteluharjoitustunnelmissa :)

6 kommenttia:

 1. Ihanat luistimet olet löytänyt, eikä mikään ihme että neiti olisi halunnut jäälle pyörähtelemään noilla:)

  VastaaPoista
 2. Ompa ihanat =) pitäskin tuunata omat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Nuo ovat jotenkin niin. Yleensä noita vanhoja luistimia vielä löytyy jokaisen nurkista, joten eikun vain kokeilemaan :)

   Poista
 3. Onpa vaan hauskat luistimet! Meillä myös tykätään luistella kovasti. Nyt tuo ilma taas näyttää pahasti siltä, ettei voida enää luistelemassa käydä lähijäällä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vähän pahalta näyttää nyt tuolla luonnonjäällä luistelu, kun meillä ei ole kyllä jäästä enää tietoakaan ja lumikin on kohta jo mennyttä. Ehkä ne pakkaset kuitenkin taas pian palaavat. Pitäisikin vähän vilkaista tulevan viikon sääennustetta.

   Poista