sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Keltaisia ruusuja ystävänpäivänä


Ystävänpäivän kunniaksi piti ostaa kotiin iso kimppu ruusuja. Enpä taida muuten olla koskaan ennen hankkinut koko puskallista keltaisia ruusuja. Yleensä aina tulee ostettua jotain punaisen sävyjä. Vaaleanpunaiset ovat tietysti ne mieluisimmat, mutta nyt jostain syystä otin kaksi nippua keltaisia. Ehkä vaihtelu virkistää silläkin rintamalla :) Vähän jo pääsiäistunnelmaa kenties. Voih! Oltaispas jo siellä asti. Vauva olisi jo syntynyt ja kevät olisi ihanasti tuloillaan. Lapsetkin olisivat päässeet taas virpomaan ja syömään suklaamunia masunsa täyteen.


Mies muisti ystävänpäivänä kolmella tulipunaisella ruusulla, joten meillä nyt näitä ruusuja piisaa. 


Mitenkäs teidän ystävänpäivän vietto meni? Meillä oli ihan rauhallinen koti-ilta ja ei ollut mitään ihmeellistä ohjelmaa. Nauttiin ihan vain kotoilusta kynttilänvalojen ja ruusujen kera. Mitään herkkujakaan ei nautittu, kun tosiaan nyt tuo sokeriton ja vähähiilarinen dieetti päällä loppuraskauden ajan.


Lopuksi vielä asiaa lastenvaatteista. My Cinnamon Girlilta tuli viestiä, että heidän alensa on kiihtynyt talvimalliston ostalta jopa -90 %. Lisäksi he ovat saaneet uusia eriä jo loppuneista tuotteista. Kesän malliston olisi tarkoitus saapua 4-6 viikon päästä. Kiva nähdä mitä se tuokaan taas tullessaan. My Cinnamon Girlin nettikauppaan pääset tästä klik klik. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti