perjantai 21. helmikuuta 2014

Think pink!


Oi että minä rakastan vaaleanpunaista väriä. Luonnollisesti sitä väriä pitää sitten valita myös tulppaaneihin ja kynttilöihin.


Olen nyt yrittänyt ostaa joka viikonloppu tuoreita kukkia. Kaupat ovat pullollaan hyviä tarjouksia nimenomaan tulppaaneista, joten eivät nuo käy kukkaron päällekään kovinkaan paljon. Viidellä eurolla saa yleensä kaksi nippua näitä arjen piristyksiä ja mikä sen ihanampaa kuin tuoda kevät jo sisälle. Ei tarvitse kuin vilkaista näitä ja mieliala kohenee heti. Feng Shui oppien mukaanhan tuoreita kukkia pitäisi olla aina kotosalla, mutta aika harvalla niin taitaa kuitenkaan olla.Vauvarintamalla ollaan edelleen odottavalla rintamalla. Vyöhyketerapia käynnistyksestä ei ainakaan vielä ole ollut hyötyä ja otin vielä toisen hoitokerran ensi viikon tiistaille, jolloin laskettu aika. Huomenna olisi tarkoitus järjestää meillä vielä Pomp de Lux -lastenvaatekutsut, joten jospa ottaisi kunnon siivousurakan tänään, niin sitten olisinkin sopivasti juuri huomenna synnyttämässä kaikesta rehkimisestä :) No onneksi vieraita on varoitettu viime metreillä mahdollisesti tulevasta peruutuksesta, vaikka olishan nuo kutsut ihan mukava kuitenkin järjestää.

Viikonloppuja!

2 kommenttia:

 1. Tulinkin kurkkaamaan, josko olisi vauvauutisia :)
  Tulppaanit on tosiaan ihania ja nyt taas edullisiakin, joten raaskii ostaa vähän isommankin kimpun.
  Meillä myös huomenna Pompin kutsut. Odotan kovasti niitä, kun ovat meidän suosikkeja.
  Iloa loppuodotukseen ja tsemppiä h-hetkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 vauvauutisia ei tosiaan vielä ole. Kovasti odotellaan, että jotain tapahtuisi. Pompin kutsutkin ehtivät tosiaan olla meillä eilen, vaikka vähän jännättiin, että miten mahtaa käydä :)

   Poista