maanantai 10. helmikuuta 2014

Espritin uutuuksia


Oi voi! Täällä minä ison mahani kanssa haaveilen jo normaaleista vaatteista :) Olisi niin ihana saada puettua jotain muutakin kuin nuo raskauspaidat ja -housut. Ehkä tähän vaiheeseen päästään sitten kun ollaan saatu nuo raskauskilotkin karistettua ja joku normaali vaate mahtuisi päälle. Tosin edellisten raskauksien jäljiltä meni koko vaatevarasto täysin uusiksi. Ei voinut kuvitellakaan, että mikään vanha vaate olisi mennyt päälle, vaikka painoa ei kilollisesti jäänyt kuin muutama kilo enenemmän kuin aikaisemmin, mutta ei vaan auttanut. Kaikki kauluspaidat ja bleiserit menivät mm. uusiksi. Niin se vartalo vaan muuttuu raskauksien myötä. Nyt vielä tässä raskaudessa olen syönyt mitä mieli tekee ja en ole todellakaan katsonut mitä suuhuni laitan. Tämän varmaan saan kokea sitten karvaasti. 12 kiloa on nyt tullut, joten onhan siinä sitten karistamista, vaikka synnärille siitä jääkin aika paljon.


Päädyin näissä haaveissani Espritin nettisivuille ja sinne olikin tullut jo paljon kevään uutuksia. Espritin vaatteita minulla löytyy enemmänkin tuolta paitarintamalta, mutta voisin kyllä hankkia vähän muutakin. Erityisesti nuo juhlavammat mekot olivat mieleeni, mutta pitäisi tosiaan saada vähän painoa sitä ennen alas.


Kevääksi olisi kiva hankkia myös joku tällainen nahkainen jakku ja huitaista joku iso huivi kaulaan.


Sitten näihin juhlavampiin asusteisiin. Erityisesti minua miellytti nämä pitsiset unelmat. Ihanan romanttista!


Minä jatkan täällä haaveilua ja kesän tulosta. Kyllä se sieltä tulee ja vauvelikin syntyy. Sitten ei auta kuin ruveta karistelemaan raskauskiloja, jos meinaa näistä vaatteista haaveilla syvällisemmin.

 Kuvat lainattu Espritin sivuilta.

6 kommenttia:

 1. 12 kiloa on tosi vähän, joten älähän nyt liioittele ;) Itse en ole selvinnyt alle 20 kilon painonnousun kummallakaan kerralla, vaikka kuinka terveellisesti olen syönyt. Kyllä ne kilot nopeasti ovat karisseet siitä huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se taitaa olla, että kiloilta on vaikea välttyä, vaikka kuinka yrittäisi. No tässä tapauksessa en ole edes yrittänyt ja makeaa on myös mennyt aika paljon. Lisäksi minulle on tullut hirveä himo tuoremehuun ja kunnon rasvaisiin rahkoihin. Niitä voikin mennä päivän aikana useita purkkeja kaiken muun ohella, joten tuovatkin mukavan lisän päivän energiansaantiin :)

   Poista
 2. Minä sain 12 kiloa myös raskauden aikana ja niistä taisi jäädä synnärille n. 4-5kg. Nyt poikani on paria päivää vajaa 4kk ja kiloja on jäljellä pari. Kyllä ne kilot karisee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on kilot ovat karisseet noin hyvin. Onneksi se imettäminen vie paljon myös tuolta kilorintamalta, joten saa vähän lisäapua tuohon paidon pudotukseen :)

   Poista
 3. Kauniita nuo pitsivaatteet todellakin! Tuo 12 kiloa ei minusta kuulosta paljolta. Tosin raskauskilojen kertyminen on varmasti yksilöllistä ja ainakin oman kokemukseni mukaan se painon tulo ei aina ole edes ollut suoraan verrannollista siihen mitä suuhunsa laittaa. Itselle on tullut kahdessa raskaudessa kiloja 14 - 16 kg ja olen vielä aika lyhyt. Kuitenkin ne tulleet kilot ovat karisseet imettämisen myötä. Täällä blogissa näkyneiden asukuvien perusteella olet upeannäköinen nainen eikä muutama itsestä ylimääräiseltä tuntuva raskauskilo varmastikaan muuta sitä tosiasiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 jotenkin nuo normaalit vaatteet tuntuvat vielä niin kaukaisilta ajatuksilta. Tosin eihän sitä ole vielä oikein kunnolla edes sisäistänyt, että meillä on kohta vauva ja laskettuun aikaan on nyt kaksi viikkoa. Onneksi tosiaan imetyksestä saa apua tuohon painon pudottamiseen, vaikka taitaa tuo ns. normaalipainoon pääseminen kestää sitten vielä jokusen tovin, mutta ihanaa kun kevät tulee, niin pääsee vauvan kanssa pitkille kävelylenkeille ainakin.

   Poista