sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Pomp de Lux -lastenvaatekutsut


Ehdin kuin ehdinkin pitämään vielä eilen meillä Pomp de Lux -lastenvaatekutsut. Oli nimittäin vähän jännitysmomenttina se, että olenkin juuri silloin synnyttämässä, mutta ei näytä vauvelilla olevan kiire mihinkään. Oli taas kiva hypistellä uutuusmallistoa ja onhan se niin eri nähdä nuo tuotteet luonnossa, kuin katsella vain jostain netin kuvastosta. Yleensä olen aina päätynyt ihan eri tuotteisiin, mitä alunperin kuvaston perusteella olisin valinnut, kun olen loppujen lopuksi nähnyt vaatteet livenä.


Kameran muistin kaivaa esille vasta kun vieraat olivat lähteneet, joten kuvasaldo on vähän niukanlainen. Lisäksi oli jo niin pimeää, että kuvien laatu on taas aika huono ja värit vähän vääristyneet.


Niin ihania vaatteita olisi ollut erityisesti pikkuneidille tarjolla, mutta eipä enää kelvanneet kaikki äipän ehdottamat vaatteet, joten jäi sitten aika paljon tilaamatta. Olisi ehkä vaan pitänyt tilata kysymättä :)


Meille tilaukseen päätyi sitten tämä Belgrade little dress, siihen sopivat sukkahousut/leggarit sekä Hannover paita. Ajatuksena olisi, että värisävyt sopisivat toisiinsa ja paidan voisi myös laittaa mekon alle talviaikaan. Kaikki tietysti roosan värisenä.


Pikkumiehelle lähti tilaukseen tämä vihreän värinen Odessa jacket. Ensin ajattelin jättää tämän tilaamatta, mutta sitten se jäi kummittelemaan mieleeni ja lisäsin sen vielä tilaukseen. Tämä vihreä on nimenomaan aivan ihana luonnossa ja pikkumies myös tykästyi väriin. Kouluikäiselle tämä on kyllä aivan loistava takki. Meillä ei tosin vielä koulussa olla, joten tulee sitten vähän sellaiseksi fiinimmäksi takiksi. Materiaali on sellaista todella kevyttä toppaa.

Nyt sitten vaan tilauksen odotusta. Pikkuneiti jo innoissaan kyseli, että koska se paketti oikein mahtaa tulla. Onneksi ei kuitenkaan ihan heti noita vaatteita tarvita, niin ei niin kiirettä paketin saapumisen kanssa.

5 kommenttia:

 1. Kiitos kutsuista! Teidän koti on niin kaunis! Tykkäsin myös tuosta takista. Tosi kivaa, että pojille on vähän uudenlaisia värejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihanaa, että pääsit mukaan kutsuille, vaikka olikin vähän jännitysmomenttia mukana, että onko niitä vai ei. Nyt vaan pakettia tai siis kahta pakettia odotellessa :)

   Poista
 2. Kiitos emännälle & ihanille vieraille ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Ihania vaatteita oli taas jälleen. Nyt vaan pakettia odottelemaan...siis kahta sellaista ;)

   Poista
 3. Minä ensimmäisen kerran tilasin pompilta vaatteita ja ihastuin täysin <3 mutta kylläpä osaa jo 2-vuotiaskin sanoa jotakin mitä laittaa päällensä, sillä palautukseen lähti farkkujumpsuit, joka minusta olisi ollut niiiin ihana..
  Ihana tuo setti, minkä teidän neidille tilasit :) poikien vaatteita en ole nähnytkään, kun kutsuilla oli vain tyttölasten äitejä, mutta kylläpä näyttää poikienkin vaatteet kivoilta!

  VastaaPoista