lauantai 1. helmikuuta 2014

Disney On Ice

Eilen illalla saatiin nauttia lapsukaisten kanssa Disney On Ice showsta Helsingin Hartwall Areenalla. Alunperin showhun piti lähteä koko meidän perhe, mutta mies joutuikin sitten työmatkalle, mutta onneksi saatiin sitten pikkumiehen kummitäti meidän seuraksi. 


Shown aloitti tutut Mikki ja Minni Hiiri sekä Aku Ankka ja Pluto. Näitä tähtiä nähtiin sekä alussa että lopussa. Nämä ovat tietysti omasta mielestäni ne parhaimmat tähdet. Johtunee varmaankin siitä, että sitä Aku Ankka -lehteä tuli luettua aika paljon lapsuudessa. Vieläkin muistan ne hetket kun tuli koulusta kotiin ja oli uusi Aku Ankka odottamassa lukijaansa.

 


Perinteisten hahmojen jälkeen oli vuorossa Autot -sarja. Lavalla oli mm. Martti ja tietysti Salama McQueeen.
Ja sitten päästiin meidän pikkuneidin ehdottomaan suosikkihahmoon Arieliin. Hih, illalla kun mentiin nukkumaan, niin hän vielä innoissaan selitti, että "äiti, onhan se Ariel oikeasti olemassa. Miksi sä olet sanonut ettei sitä ole oikeasti". Mitäs tuohon sitten sanoisi? :)Helinä Keiju ja hänen kaveruksensa olivat myös pikkuneidin mieleen.  Väliajan jälkeen jatkettiin sitten Toy Storyn hahmoilla. Tämä osuus olisi ehkä voinut olla vähän lyhyempi, mutta hyvin kuitenkin molemmat lapsukaiset jaksoivat istua kiltisti paikoillaan ja keskittyä, vaikka kyllä yhdessä vaiheessa oli pikkuneidistä nähtävissä pientä väsymystä.


Barbie ja Kenin vetivät myös aika pitkän luistelushown. Hyvä ilme muuten tuolla Kenillä tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa. Saa retuuttaa Barbieta oikein olan takaa :) Showsta jäi sitten tämä kuva muistoksi, joka otettin heti kun tultiin sisälle. Kuvauspaikka oli valitettavasti heti sisäänkäynnin vieressä ja lapsukaisilla oli vielä ihan punaiset nenät ja olivat muutenkin kylmissään kun ovet olivat auki, mutta kuva saatiin kuitenkin napattua kylmetyksestä huolimatta.


Ihan kiva kokemus ja lapsetkin olivat innoissaan! Disney On Ice -show taitaa olla vielä tänään ja huomenna ohjelmistossa. Tosin itsellä ei ole mitään tietoa, että onko niihin enää lippuja jäljellä, mutta ainahan sitä voi vilkaista, jos satutte innostumaan.

4 kommenttia:

 1. Wau, upeita kuvia ootte saanut. :) Mekin käytiin pojan kanssa torstaina ja oli ihan kivaa. Tosin näkyvyys vähän kehno permannon kolmosriviltä. Ja tosiaan, Toy Story -pätkä oli turhan pitkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tekin olitte torstaina :) Mietinkin noita permannolla istuvia, että minkälainen näkyvyys sieltä mahtoi olla. Me oltiin rivillä 6 ja olisi voinut olla vieläkin vähän korkeammalla, mutta onneksi ihan hyvin näki.

   Poista
 2. hienoja kuvia tosiaan. Muistan kuinka itse lapsena tykkäsin tuosta showsta. Nyt emme ainakaan raaskineet tytön kanssa lähteä helsinkiin täältä pohjanmaalta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu ei nuo mitään halpoja lippuja ole ja siihen kun vielä lisää matkakulut päälle, niin puhutaan aikamoisista summista. Esim. neljän hengen perheeltä menee jo äkkiä 200 euroa tuohon touhuun jos vielä jotain syö paikan päällä ja siihen kun lisää vielä matkakulut. Meillä oli sentään se onni, että asutaan aika lähellä.

   Poista