maanantai 3. helmikuuta 2014

Tammer-Tukun blogi-illassa


Minulla oli ilo käydä tutustumassa Tammer-Tukun järjestämässä blogi-illassa Vantaalla. Mukana olikin mukava määrä bloggaajia, joiden kanssa vaihdettiin kuulumisia. Vielä kun muistaisi, että mistä kaikista blogeista kukin oli.


Illan aika päästiin tutustumaan mm. Jamie Oliverin uutuusmaallistoon, johon kuului mm. yläkuvassa näkyvät kylmälaukut ja alakuvassa näkyvat ihanan värikkäät pallogrillit. Myös uusia Jamie Oliverin sarjaan kuuluvia astioita ja muita ruoan laittoon liittyviä tilpehöörejä oli esillä kuten myös Mustang -sarjaan kuuluvia tuotteita.Meitä bloggareita hellittiin Jamie Oliverin resepteillä tehdyillä herkuilla.


Rento -saunasarjaa kuuluu myös Tammer-Tukun valikoimaan. Esillä olikin jo uudet Rento-saunakiulut, jotka tulevat myyntiin kevään 2014 aikana.Onhan se mukava käydä aina tutustumassa kauden uutuuksiin hyvän tunnelman merkeissä. Näistähän tuli jo ihan kesämielelle, kun esillä oli mm. grillejä, saunatuotteita ja muuta kesäistä. Oi vitsit, kunpa se kesä jo tulisikin.

6 kommenttia:

 1. Tonne olis ollut kiva lähteä mutta kun tuota välimatkaa on niin paljon...:) Kivoja tuotteita! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun onneksi matkaa ei ollut onneksi kovinkaan paljon, joten oli helppo käydä. Pitkä välimatka kyllä nostaa aina lähtemiskynnystä. Ehkä sitten ensi kerralla :)

   Poista
 2. Ihania uusia tuotteita. Kunpa kesä olisi jo täällä............ ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniita nuo Jamien tuotteet… etenkin nuo keramiikat… oi, oi, oi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihastuin erityisesti tuohon vaaleansiniseen Jamien keramiikkaan. Vähän erin väristä mitä normaalisti.

   Poista