lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kevätlookia Pikku Helenestä


Meille tuli Pikku Helenestä kivoja uusia vaatteita kevättä ja kesää ajatellen. Nämä raitapaidat ovat vaan vuodesta toiseen pinnalla ja itse pidän niistä, juuri niiden merimieshenkisyyden takia. Pikkumiehen paita on Paul Frankin sailor neulepaita, joka on 100 % puuvillaa. Erittäin miellyttävä päällä eikä kutita, vaikka onkin neulosta. Pikkuneiti sai myös Kinderitin samanhenkisen raitapaidan, joka on 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Edessä on hopeankimalteva Kinderit kohopainatus.


Pikkuneidille tuli lisäksi pari kesämekkoa. Pikku Helenessä on myös kesätori, jonne kannattaa ehdottomasti kurkata, koska sieltä voi löytää tuotteita jopa alle tehdashintojen. Tämä Guessin ihana mekko löytyi sieltä ja ollaan siihen erittäin tyytyväisiä. Mukava laittaa kesähelteillä päälle ja mekon sivuilta löytyvät myös kivat taskut.Toinen mekoista on tämä Kinderitin cupcake trikoomekko, jonka on edessä kimalteella koristeltu painokuva sekä vaaleanvihreä satiinirusetti. Kaksikerroksisen helman alta pilkistää raidallinen helma.


Oli vielä sen verran viileä ilma kuvaushetkellä, että laitettiin mekon alle pitkähihainen paita ja leggarit, mutta kesällähän näitä ei toivottavasti tarvita. Pidetään peukkuja, että saadaan yhtä ihana kesä kuin viime vuonna.


Pikku Helenen nettipuotiin pääset tästä klik klik. Puodista löytyy lastenvaatteita 0-16 vuotiaille tytöille sekä pojille.  Huomaathan, että postikulut kaikkiin tilausiin on vain 2,50 euroa.

1 kommentti: