maanantai 14. huhtikuuta 2014

Vaaleanpunaiset virpojat


Vihdoin ja viimein tämä lasten kauan odottama virpomispäivä koitti. Pikkuneitihän oli jo yli viikon verran harjoitellut virpomislorua ja hyvinhän se näytti isoveljen kanssa sujuvan. Jännityksestä ei ollut tietoakaan. Harmi vaan, ettei ainakaan täällä pääkaupunkiseudulla ilma suosinut virpojia, vaan vettä tuli ihan kiitettävästi. Se vähän tietysti latisti tunnelmaa, mutta olihan palkkio kuitenkin sen arvoista.

Meillä ei perinteisesti olla pukeuduttu mihinkään noitapukuihin, vaan meillä ollaan pääsiäispupuja ja -koiria. Jotenkin nuo olivat niin hellyyttäviä ja saivat aikaisiksi mukavat hymyt ovilla. Vähän kyllä pikkumiestä mietitytti, että tunnistaako kukaan häntä pojaksi tuolta vaaleanpunaisen koirapuvun alta :)


Saalis oli taas aikamoinen ja äippäkin sai muutaman palkkion virpojien auttamisesta. Aika antaumuksella noista antimista sitten kyllä nautittiin ja loppu laitettiin sitten kaappiin odottamaan seuraavia päiviä. Taitaa olla aikamoinen sokerihumala viikko siis tiedossa, kun meillä ei ole mitään perinteistä karkkipäivää, vaan karkkia syödään miten sattuu. Ehkä pitäisi ottaa tuo karkkipäivä käytäntö käyttöön. Mites teillä muilla? Onkos teillä karkkipäiväkäytäntö käytössä?


Eilen palmusunnuntaina vietttiin sitten vielä iltapäivällä meidän vauvan ristiäisiä, joten oli aika kiirus päivä, mutta onneksi sentään ehdittiin kuitenkin virpomaan, koska eihän tätä lasten odottamaa tapahtumaa olisi voinut jättää välistä. Onneksi sain tehtyä ristiäisten viimeistelyt aika hyvin tehtyä jo lauantaina ja vanhempani tulivat auttamaan tohinoissa, joten oli muutama käsipari enemmän tekemässä.

Ristiäisten tunnelmista tuloillaan ihan oma postauksensa, kunhan vaan saa valittua sopivia kuvia, kun niitä taas on aikaste monta :)

4 kommenttia:

 1. Söpöjä virpojia! T.Katri

  VastaaPoista
 2. Millois julkaiset pienokaisen nimen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, juu tuloillaan on, kunhan vain ehtisin käymään nuo ristiäisten kuvat läpi, niin ajattelin siinä postauksessa sen julkistaa :)

   Poista