lauantai 12. huhtikuuta 2014

Ristiäisten juomapullot


Tällaiset näistä edellisessä postauksessa mainitsemistani ristiäisiin väsäämistäni juomapulloista sitten tuli. Samalla idealla tehtyjä, jotka olen tehnyt aiemmin lastenkin synttäreille. Pikkuneidillä oli viimeksi Hello Kitty -pulloja ja pikkumiehellä Salama McQueen -aiheiset. Näiden kuvia ja pohjat löytyvät tuolta synttärit hakusanan alta.


Pilleihin printtasin tällaiset vauva-aiheiset viirit, jotka liimasin pillien ympärille. Olisin lisännyt viireihin jo vauvan tulevan nimen, mutta kun nimestä ei ollut vielä mitään hajua näiden printtaushetkellä, niin nyt on vain tyhjät viirit. 

Pullojen pöllöaiheen jouduin rakentamaan kahdesta eri osasta, kun ei ollut tuollaisia valmiina. Koska olen aivan poropeukalo kuvankäsittelyn kanssa, niin tein ne yksinkertaisesti leikkaa liimaa periaattella ja kopiokonetta käyttäen.

 

Ristiäisten jälkeen laitan tänne koostepostauksen, mistä nämä pullojen sekä kuppikakkujen ns. käärepohjat sekä viirit ovat printattavissa, joten jos haluatte käyttää näitä kanssa hyväksenne. Mielestäni tuo pöllö oli kiva teema ristiäisiin ja nythän kaikki pöllöaiheet ovat kovasti pop.

Nyt äkkiä leipomishommiin. Huomenna tuleekin sitten kiirus päivä kun pitäisi ehtiä käymään virpomassakin ennen ristiäisiä. Ei auta kuin pistää hihat heilumaan!

3 kommenttia:

 1. Nämä tällaiset pullot koristuksineen on ihan mielettömän ihania :) ja ihanat nuo pöllöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kukapas voisi pöllöjä vastustaa! Mukavaa pääsiäistä! :)

   Poista
 2. Mistä olet hommannut nuo pullot? =) Kiva idea, voisin totauttaa tytön ristiäisissä :))

  VastaaPoista