keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Ristiäiskoristeet

Meidän vauvan ristiäiset lähenevät kovasti ja olenkin ryhtynyt tuumasta toimeen ja aloittanut valmistelut. Ristiäiskoristelut noudattavat tietysti perinteistä vaaleansinistä linjaa kun pojasta on kyse.


Olin säilyttänyt meidän esikoisen ristiäisistä tämän kakkukoristeen, jonka kaivoin nyt esille. Ajattelin käyttää samaa koristetta jälleen täytekakun päällä. Kyseisessä rasiassa missä tuota koristetta on säilytetty lukee myös esikoisen nimi ja kastepäivä, joten kiva lisätä siihen nyt toinenkin nimi ja kastepäivä ja laittaa takaisin jemmaan säilytykseen.


Nämä servetit ja alla olevat muoviset koristeet hankin jo ajat sitten Tiimarin poistomyynnistä. Nyt pitäisi vielä keksiä, että mitä noille muovisille koristeille tekee. Ei ehkä uskalla laittaa niitä kakun päällekään, kun ovat tosiaan muovia ja ettei vaan kukaan vahingossa nielaise niitä kakun mukana tai sitten pitää varoittaa kaikkia etukäteen, että niitä ei saa syödä :) Toisaalta nuo sopisivat hyvin kuppikakkujen päälle koristeiksi, mutta niiden päälle olen väsännyt jo pöllöaiheiset koristeet, jotka vilahtavat tuolla alempana.


Ristiäisten cup caket ajattelin kietaista näillä tekemilläni pöllöaiheisilla wrapeilla ja koristeeksi päälle nuo cocktailtikkuihin väsäämäni koristeet. Niistä sitten kuvia ristiäisten jälkeen.


Sama pöllöteema jatkuu myös näissä juomapulloissa, jotka olisi tarkoitus väsätä kanssa ristiäisiin. Pillit koristelin vauvateemaisella viirillä. Näistä juomapulloista on tulossa ihan oma postauksensa. Tässä vähän esimakua.Seuraavaksi pitäisikin sitten ruvata miettimään ristiäisten tarjoilua. Aika pitkälle sekin on jo muotutunut mielessä. Vielä kun jaksaisi tehdä kaikki leipomukset ja suurimman eli siivouksen. Puuh!

2 kommenttia:

  1. Ihanat juhlakoristeet jo väsättynä. Hattua nostan, kun vauva-arjen keskellä kykenet tällaisia askartelujakin toteuttamaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 kieltämättä aika haasteellista noiden väsääminen kyllä on, kun ei hirveästi ehdi nukkumaan, joten aikamoinen kestoväsymys on päällä. Vielä pitäisi ehtiä virpomaankin ennen ristiäisiä, joten tulee aika kiirus sunnuntai :)

      Poista