keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Napikas


Meille kotiutui Napikkaasta nämä ihanat trikoiset tähtipaidat. Sekä pikkumies että vauva saivat samanlaiset paidat. En malttanut olla ottamatta jo vauvallekin varastoon omaa paitaa. Äkkiähän nuo vauvat kasvavat ja kohta tuo koko 80 onkin jo käytössä. Hih, sitten on molemmilla äipän kultapojuilla samanlaiset tähtipaidat :)


Piti kokeilla tätä ihkua tähtipaitaa jo vauvan päälle, vaikka onkin vielä aivan liian iso. Äkkiä sitten kamera esille ja sain ikuistettua molemmista pojuista yhteiskuvan.


Tässä vauvan koossa on kätevä neppari olkapäällä pukemisen helpottamiseksi. 


Samaiseen pakettiin tähtipaitojen kanssa sujahti tämä pikkuneidin romanttinen Adeliina tunika. Otin jo koon 110, jotta menee aluksi mekkona ja sitten myöhemmin tunikana. Mekko on siitä kiva, että se on tehty kierrätyskankaasta. Tunikan alta kurkistaa pitsihelma.




Kaikki Napikkaan vaatteet ovat Suomessa käsin ommeltuja. Tarkoituksena on panostaa vaatteiden ekologisuuteen, käyttömukavuuteen sekä värikkyyteen. Tuotteet valmistetaan pääosin kierrätetystä materiaalista sekä kotimaisesta froteesta.


Napikas -nettikauppaan pääset kurkkaamaan tästä klik klik.

4 kommenttia:

  1. Missäs se söpön pikkuherran nimenjulkistus viipyy? Täällä odotellaan jo...
    Tsemppiä vauva-arkeen. Toivottavasti nukutte hyvin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, pientä malttia vielä. Ristiäisistä tulossa oma postauksensa, jossa sitten kuulet nimen :)

      Poista
  2. Oon aikonu monesti kysyä tuosta eka kuvissa näkyvästä Haave jutskasta, onko se jokin tarra? meillä sellanen sopis olkkarin seinään kun ne muutoin ovat niin tylsät :) Ihanaiset pojat poseeraa yhteiskuvassa,kauniit paidatkin... tytön mekosta nyt puhumattakaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se on tarra. Kyseessä on Tommy Tabermannin Haave -niminen tarra. Se on Art4you -nettikaupasta ja löytyy täältä http://www.art4u.fi/kauppa/fi/product_details.php?p=656.

      Poista