keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Ristiäiset

 Vihdoin ja viimein sain käytyä nämä ristiäisten kuvat läpi. Kovasti onkin jo kyselty, että mikäs uuden tulokkaan nimeksi sitten loppujen tuli ja tässä postauksessa se kyllä sitten selviää :)


Ristiäiskoristelut olivat tietysti perinteisen vaaleansinisiä. Teemaksi valkkautui tämä pöllöaihe, johon törmäsin netissä. Kopiokoneella tein ns. leikkaa liimaa periaattella nuo cup cake wrapit kun olen niin tumpelo kuvankäsittelyssä, että en osannut liittää tuota pyöreää kuviota suoraan tuon pallollisen cup cake wrapin päälle. Kävihän se noinkin. Kuppikakkujen päälle väsäin samasta aiheesta cocktailtikkuihin nuo koristeet sekä leikkasin kukkamuotilla sokerimassasta siniset kukat. 



Täytekakuksi tein perinteisen kermakakun, johon kaivoin esikoisen ristiäisistä talteen laittamani koristeen. Tähän kakun ympärille leikkasin myös samaisella kukkamuotilla sokerimassasta koristeita, joita oli noiden kuppikakkujen päällä. Kävi vaan hieman köpelösti tämän kakun kanssa, kun tein sen ristiäisiä edeltävänä iltana ja yön aikana kakkukuvun alle oli kerääntynyt niin paljon kosteutta, että sivuilla olevat siniset kukkakoristeet olivat ihan sulaneet. Ei auttanut kuin ruveta väsäämään uudet kukat. Onneksi oli vielä kermaa jääkaapissa ja tuota vaaleansinistä sokerimassaa jäljellä.



 Näistä juomapulloista olikin jo aiemmin postaus. Samaista pöllöteemaa näissäkin. Tosin tuo viiri pilleissä oli perinteinen vauva-aiheinen. Näihin viireihin olisi tietysti ollut kiva kirjoittaa itse sankarin nimi, mutta kun oli vähän hakusessa tuo nimi ihan viime metreille saakka, joten eipä sitten enää tullut nimeä näihin, kun printtasin nämä jo ennen nimen päättämistä.





Tarjolla oli mm. kuvissa vilahtanutta kermakakkua, sitruunakuppikakkuja mansikkaisella kuorrutuksella, vaaleansinisiä pipareita, kylmäsavulohilevitettä luomu ruisnappien kera (tämän ohje löytyy muuten jokunen postaus sitten), kinkkupiirakkaa sekä mantelimassalla kuorrutettuja leivoksia.


Tässä pieni otos kivoista kastelahjoista. Kiitokset vielä ihanista lahjoista.


Pikkuneidille valkkautui ristiäisiin päälle tämä kevään mallistosta tilattu Pomp de Luxin mekko ja pikkumiehelle Polo Ralph Laurenin Big Pony valkoinen kauluspaita ja chinot.


 Hih, sisarusrakkautta, joka tosin kestää yleensä vain muutaman sekunnin ja sitten taas tapellaan ;)


Ja sitten päästään itse sankariin, joka nukkui koko tilaisuuden läpi. Ei tullut edes itkua kun päätä kasteltiin. Taisi olla massu täynnä maitoa, joten mitä sitä turhia stressamaan. 

Tulevasta nimestä oli tosiaan aikamoinen vääntö miehen kanssa ja kinasteltiin siitä vielä parisen päivää ennen ristiäisiä papin käydessä meillä. Taisi mennä hänelläkin jo hermot meidän vääntöön. Päätös tehtiin sitten päivää ennen ristiäisiä ja sain kuin sainkin tahtoni läpi ja nimeksi valkkautui Noel. Mies sai sitten valita toisen nimen ja minä vielä kolmannen. Muut nimet jääköön kuitenkin nyt salaisuudeksi :)


Seuraavaksi pitäisikin sitten ruveta järkkäilemaan pikkumiehen 6 -vuotissynttäreitä. Miten se aika meneekään niin nopsaan? Juurihan hänekin ristiäiset olivat. Nyyh! Niin ne lapset kasvaa!

Niin ja hei, onkohan joku kiinnostunut noista pöllökuvista, jos kaivan ne tänne printattavaksi tai teen oman postauksen niistä? Muistaakseni niitä oli myös vaaleanpunaisena, jos haluaa sillä väriteemalla toteuttaa. Tosin vielä kun löytäisi ne jostain koneeni syövereistä, kun en yhtään muista mihin ne tallensin. No anyway, hihkaistaa jos haluatte noita pohjia tänne.

19 kommenttia:

  1. Ihanat ristiäiset & kaunis nimi vauvalla <3
    Minä pääsen parin viikon päästä pikkuisen kummipoikani ristiäisiin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Onnea jo tulevalle kummitädille :) olipas kyllä aika pitkä koettelemus synnytyksen kanssa, mutta onneksi palkinto on odottamisen arvoinen.

      Poista
  2. Kaunis nimi! <3 Ja ihanat tarjottavat. Pölllökuvat ovat söpöt, teepäs vaan postaus niistä. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Täytyykin tosiaan kaivaa pöllökuvat jostain koneen syövereistä. Toivottavasti löydän ne vielä jostain, niin postausta tulossa.

      Poista
  3. Pöllöjä ootellessa ja onnea!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pöllöpostausta tulossa, kunhan vaan löydän nuo kuvat vielä jostain koneen syövereistä. Yritin jo vähän etsiä niitä, mutta eipä ole vielä onnistunut. Täytynee siis jatkaa etsintää.

      Poista
  4. Aivan ihanat juhlat teillä ollut!! :) Ja ihana nimi ♥ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 onneksi juhlat ovat onnistuneesti takana ja voikin ruveta suunnittelemaan seuraavia 6 v synttäreitä :)

      Poista
  5. Aika väkrääminen sulla on ollut, mutta olipa ihan näköistä!!!

    Kaunis nimi teidän käärölle tuli!!!

    Onnea vielä koko perheelle!!!

    Hanna(-Maija)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Onneksi osan noista värkkäämisistä pystyi tekemään etukäteen ja jäi sitten vain siivoukset ja leipomiset viime hetkeen

      Poista
  6. Aivan upeat kattaukset ja herkut olet ehtinyt väsäämään! Todella kaunis tarjoilupöytä! <3 Suloinen nimi suloiselle prinssille, onnea vielä! <3

    VastaaPoista
  7. Kaunista on! Ja onnea ihanasta nimestä! Aika monella taitaa olla vääntöä, varsinkin kun ei ole eka lapsi! Mistäs muuten hait noita pikkupulloja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 nuo pullot uusiokäytin pikkuneidin synttäreiltä ja hain ne joskus tuolta Ison Omenan kahvilasta. Siitä Hesen vieressä olevasta. Luulisi vielä olevan samaisia mehuja myynnissä. Laittoivat pullot lasinkeräykseen, joten antoivat niitä ihan mielellään :)

      Poista
  8. Kaunista ja herkulliset tarjoilut! Pöllöjä printtaisin mielellään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Pöllöpostausta tuloillaan kunhan vaan löydän ne jostain koneen syövereistä :)

      Poista
  9. Tosi suosituksi ja yleiseksi tullut tuo nimi. Se on kaunis.

    VastaaPoista
  10. Kauniit koristelut ja tarjoilut.

    VastaaPoista
  11. Täällä oli tuo nimi myös yhtenä vaihtoehtona.
    Päädyttiin harvinaisempaan nimeen.

    VastaaPoista