lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kevätmessuilla


Helsingin messukeskuksessa on taas meneillään kevätmessut. Minäkin pakkasin vauvan autoon ja körröttelin paikalle ihastelemaan kaikkea kevääseen liittyvää. Lähinnä keskityin enemmänkin tuohon puutarhapuoleen, vaikka olisi siellä ollut kyllä tarjolla mökille ja kodin rakentamiseen ja kunnostamiseen kaikkea tarpeellista.


Oikein rupesi taas puutarhainnostus iskemään, kun katseli näitä luomuksia. On se vaan niin mukavaa kun kesä tulee ja saa laitella kukkia ulos.



Hetken jopa mietin, että jos olisi ostanut tällaisen kallan puutarhaan, mutta en sitten raskinut maksaa siitä 40 euroa, kun meikäläisen puutarhataidoilla se olisi kuitenkin ollut yksivuotinen kasvi.


Kevätmessut ovat vielä huomenna, jos innostutte käväisemään. Ensi viikonloppuna onkin sitten lapsi- ja kädentaitomessujen vuoro, jonne voit voittaa kaksi lippua täällä blogissani käynnissä olevassa arvonnassa. Käyhän osallistumassa, jos messuliput kiinnostavat. Arvonta päättyy huomenna sunnuntaina klo 24. Osallistumaan pääset tästä.

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä kevät juttuja! Kukathan on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota messuilla ollutta kukkaloistoa oli kyllä kiva ihastella. Vielä kun nuo ilmat tuosta lämpenesivät, niin voisi laittaa itsekin kukkia ulkosalle.

   Poista
 2. Messuilla on aivan ihana katsella kaikkea, vaikka loppupäivästä onkin yleensä jalat poikki. Tuolla olisi varmasti ollut paljon nähtävää. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messujen jälkeen on kyllä yleensä jalat aika poikki. Sen verran siellä kuitenkin käveltävää ja ihmeteltävää. Monta tuntiahan tuolla saa aina kulumaan.

   Poista
 3. Näyttää niin hyvältä. Huomenna mekin suunnataan tuonne ihastelemaan.

  VastaaPoista