torstai 18. syyskuuta 2014

Helinä Keiju kakkuja


Meillä vietetään viikonloppuna pikkuneidin 5 v synttäreitä ja teemana on Helinä Keiju. Siispä lähdin googlaamaan netistä minkälaisia Helinä Keiju kakkuja netistä löytyisi ja hakemaan vähän inspiraatiota. Noh, ehkä meikäläinen ei ihan (siis ei todellakaan) tällaisiin luomuksiin pysty, mutta on näitä taideteoksia mukava kuitenkin katsella ja eihän sitä tiedä, vaikka joku idea jäisi tuonne takaraivoonkin muhimaan.

Hih, pikkuneiti totesi nähdessään näitä kuvia, että hän haluaisi tuollaisen aloituskuvan mukaisen kakun, kun siinä on tuo oikea vuosilukukin. Taitaa olla aikamoinen pettymys sitten neidillä edessä, kun näkee meikäläisen tekeleen, jos vertailukohta on tuo luomus. 


Itse ajattelin yrittää tehdä tällaisen Helinä Keiju nukkekakun eli samalla periaatteella kuin mitä on ollut Barbie nukkekakkuja, mutta nuken tilalla olisi Helinä Keiju nukke. Muistin nimittäin yhtäkkiä, että meillähän on jossain Helinä Keiju nukke ja pienen tovin jälkeen kyseinen nukke löytyi kuin löytyikin laatikon pohjalta, joskin sen viimeisen laatikon ja meinasin jo luovuttaa koko etsinnän, kun itse neiti ei muistanut kyseistä nukkea ollenkaan ja rupesin itsekin jo epäilemään muistiani. Nyt onkin sitten seuraavat pähkäilyt, että miten sen teen. Mahtaakohan ihan normaali kakkupohja kestää tuota painoa vai täytyisikö leipoa voipohjainen kakkupohja? Tuosta kakusta täytyy kuitenkin tehdä aika iso, kun aikuisvieraita tulee  melkein 20 ja lapsiakin melkein saman verran. Tosin aina tuota kakkua on jäänyt, mutta ihan pikkuista ei siitä kuitenkaan voi tehdä. Saas nähdä miten mamman käy tuon projektin osalta. Onneksi pakkasessa on varuilla jo iso valmiskakku, jonka sitten otan pöytään, jos tuo sattuu menemään ihan pieleen :)


Tässä muutama malli nukkekakkuun.









Miten tällaisia taidonnäytteitä voi edes syödä? Katsokaas nyt tuota alakuvan kakkuakin. Ei kyllä edes uskoisi kakuksi. En minä ainakaan raskisi laittaa sitä suuhuni.








Onneksi ei tule yhtään leipomispaineita näitä kakkuja katsellessa. Nyt sitten vaan aivonystyrät raksuttamaan ja miettimään tulevaa 5 v kakkua. Vinkkejä otetaan vastaan ihan mielellään :)

Kuvat lainattu netin syövereistä!

7 kommenttia:

  1. Oi, miten upeita kakkuja! Meilläkin vietettiin reilu vuosi sitten Helinäkeiju synttäreitä, mutta luomukseni ei kyllä ollut mitään näihin verrattuna! :D Tästä pääset kurkkaamaan, jos kiinnostuit: http://keski.blogspot.fi/2013/05/helina-keiju-synttarit.html :)

    Kivoja synttärisuunnitteluja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkistä. Muistankin, että teillä oli todella kivat synttärit silloin. Onneksi mekin saatiin nyt vietettyä oikein onnistuneet juhlat ja itse sankarikin oli tyytyväinen.

      Poista
  2. Meillä toiveena myös tytön 4v juhliin on Helinä-kakku... Tilasin eräältä tuttavalta joka tekee kakkuja, saa nähdä millainen tulee :) nuo on kyllä ihan hurjan hienoja kakkuja!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa, teillekin tule Helinä Keijua :) Kyllä siitä tulee varmaan hieno. Onneksi oma Helinä Keiju kakkukin onnistui ja maistuikin hyvältä.

      Poista
  3. Ei voi kuin ihastella, niin upeita kakkuja jokaikinen.

    VastaaPoista
  4. Ihania kakkuja🥰mistä noita keijuja saa, vai oletko itse tehnyt kaikki?

    VastaaPoista