sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Mekkonaulakko + ARVONTAHain Ikeasta jokunen tovi sitten tämän naulakon, joka isäni avustuksella ruuvasin pikkuneidin sängyn yläpuolelle. Vähän oli jännitysmomenttia, että pysyyköhän se tuossa "pahviseinässä", mutta ei ole ainakaan vielä onneksi tipahtanut. Toivottavasti kopsahtaa sitten silloin sieltä alas, kun ei ole kukaan nukkumassa tuossa alapuolella olevassa sängyssä tai voi tulla aikamoista huutoa.

Naulakkoon ripustelin pikkuneidin juhlamekkoja näytille. Mitäs niitä tuolla kaapissa piilottelemaan, kun voi ne tuohon näytillekin laittaa. Aikaisemminkin tuossa seinustalla roikkui mekkoja näytillä, kun seinässä oli valmiina koukkuja vanhojen taulujen jäljiltä, kun tämä pikkuneidin huone oli meillä joskus aikaisemmin arkiolohuoneena ennen pikkuneidin syntymistä. Ehkä tämä naulakko on kuitenkin kivempi tapa laittaa nuo esille ja saa lastattua jotain tavaraakin vielä päälle. Tuota laskutasoa ei ainakaan meillä ei todellakaan  liikaa. Laiton nyt tason päälle tuollaisen patterilla toimivan led-tähtivalonauhan, joka on kiva sytyttää iltaisin tunnelmavaloksi. 


Tässä vielä yksi räpsy ompelemiastani tilkkutäkistä ja tyynystä, jotka ovat pikkuneidin sängyllä. Tekisi mieli taas ommella jotain uusia tyynyjä, kun on tullut kyllästyminen noihin. Pitäisi vaan kehitellä jokin malli ja löytää sitä aikaakin jostain. Kankaita olisi kyllä kaapit täynnä. Ideoita vaan pitäisi kehitellä.

Niin ja  hei muistutus vielä, että tänään sunnuntaina 22.2 klo 24 loppuu Click & Grow älytoiminnolla varustetun yrttiruukun ARVONTA. Muistakaahan käydä osallistumassa. Arvontaan pääset tästä klik klik.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana!!! Ja nuo mekot niin kauniit!! Minkä niminen tämä naulakko oli? Onkohan näitä vielä...!?!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääks, nyt ei ole hajuakaan enää kyllä naulakon nimestä. Yritin katsoa tuolta Ikean sivuilta josko sitä löytyisi, mutta jostain syystä hakutoiminto ei nyt juuri toiminut. Tuo oli keittiön hylly ja niitä oli kahta eri pituutta ja ainakin kahta eri väriä, musta ja valkoinen. Luulisi sitä vielä kyllä olevan kun ei siitä ole paljon aikaa kun sen ostin. Tosiaan se oli esillä siellä missä oli keittiön hyllyjä näytillä.

   Poista
 2. Tuo naulakko on mun yksi lemppareista :) Kauniita mekkoja teillä esillä <3

  VastaaPoista
 3. Voi kun on nätti naulakko:-)
  Niin upeita mekkojakin.
  Ihanaa alku alkuviikkoa :-)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat tilkkutäkki ja tyynyt, tosi soman näköiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira <3 Nyt vaan sormeat syyhyäisivät vähän jotain uutta :)

   Poista