torstai 5. helmikuuta 2015

Kirppislöydöt


Aika pienestä sitä voi tulla päivän piristys. Esim. tällaisista muutaman euroa maksaneista kynttilänjaloista, jotka löysin kirppikseltä. Tuohon ruokapöydälle ne nyt sitten päätyivät. Onneksi toisen romu voi olla toisen aarre. Tuosta tulikin mieleen, että pitäisi ruveta taas käymään vähän kaappeja läpi ja laittaa blogikirppistä pystyyn. 


Olettehan muuten huomanneet tuon Click & Grow yrttiruukun arvonnan, joka on käynnissä blogin neljävuotis synttäreiden kunniaksi. Arvontaan pääset mm. tästä klik klik.

4 kommenttia:

 1. Sattumalta löysin blogisi ja täällä olen nyt viettänyt aikaa. Kiva blogi ja kivoja juttuja. Ihanat olivat nuo huopa leikkuruuan ohjeet. Tuollaisia pitäisi tytölle tehdä jossain välissä. Ihana on muuten tässä postauksessa tuo teidän keittiön pöytä. Tuon tyylisen itsekkin sitten haluan uuteen kotiini mikä haaveissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit tänne asti :) Huoparuoat ovat ihan kivoja tehdä. Vielä olis tuloillaan postaukset kakusta ja jätskitöttöröistä, kunhan vain ehtisin näpyttelemään ne postaukset. Tuohon pöytään törmäsin itseasiassa parisen vuotta sitten asuntomessuilla ja oli ihan edukas verrattuna muihin tuon tyylisiin. Ainoa miinus siinä on, että se on mäntyä ja siihen jää aika helposti jäljet, mutta toisaalta tuon tyylisessä pöydässä pitääkin olla vähän rösöisyyttä :)

   Poista
 2. Sopivat kyllä erinomaisesti tuohon. kirppislöydöt piristää aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppiksillä on kyllä aina kiva käydä penkomassa ja ei koskaan tiedä mitä tulee vastaan.

   Poista