keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Täällä sitä mennään!


Täällä nyt sitä mennä kävellään tai on jo menty muutamisen viikko. Äidin mielestä olisin kyllä voinut vielä olla hieman pidempään konttaava vauva, mutta ei auta kun kova kiire pysyä isompien perässä, joten ei auta kuin harjoitella. Minulla oli ikää 10 kk kun päätin, että nyt riittää konttailut. Polvetkin siinä sattuvat ja housunpolvet menevät rikki. Paljon mukavampaa tutkailla asioita täältä yläilmoista ja yletyn nyt paremminkin repimään kaikki tavarat pöytien päältä. En minä kyllä tiedä, miksi joku huutelee minulle koko ajan "ei" tai "ei saa ottaa" eikä ole aavistustakaan mitä se tarkoittaa, mutta aina silloin joku yleensä juoksee viereeni, mikä on ihana mukavaa. Kiva saada seuraa!


Tämä sormiruokailu on myös ihan mahtavaa. Minähän en mitään Pilttiä enää pistele suuhuni, kun olen huomannut ruokapöydässä, että eivät ne muutkaan sitä mössöä syö. Minä tahdon sitä samaa mitä äidin lautasella on. Parasta on kuitenkin, jos saan itse tunkea ne ruoat suuhuni, vaikka vähän hankalaa tuo pureskelu vielä on, kun ei minulla ole kuin kaksi alahammasta ja nuo kaksi ylähammasta ovat vasta tuloillaan.


Tuo äippä oli näköjään uskaltanut ostaa kevään ensimmäiset tulppaanitkin. Näiden repimisestä minä kyllä tykkään ja mukava yrittää kurotella niihin olkkarin pöydältä. Erityisen mukavaa on muös kukkapurkkien mullan heittämisestä lattialle ja sen mullan maistelu. Onkohan minussa puutarhurin vikaa? Nyt taidan mennä piristämään äidin päivää!

Terkuin

äidin pikku vaavi, josta tuli iso poika


5 kommenttia:

 1. Ja aina hymy huulilla, mikä ihana pakkaus. <3 Hih kutsumme meidän keväällä 9-vuotta täyttävää Sofiaakin vaaviksi. Perheen kuopus tuntuu niin pieneltä, mutta voi hui miten vikkelään muksut kasvaa. <3

  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuo hymy hyytyy harvoin. Ei voi kotona kyllä olla huonolla tuulella, kun tuota hymyä vilkaisee. Saas nähdä käykö meilläkin samoin, että tuo tulemaan olemaan vielä pitkään vaavi. Vitsit kun nuo kasvavat liian nopeasti :(

   Poista
 2. Hih! Ihana tapaus ja tutulta kuulostaa meno ja meininki, ei tässä pahemmin sisustella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tosiaan pahemmin sisustella, kun kämppä on aina aivan sekaisin koko ajan ja mikään paikka ei pysy montaa minuuttia siistinä. Huoh! :)

   Poista
 3. Ihana pikkumies teillä <3 Meillä kans päivää vaille 10 kk ikäinen pikkumies täällä kovasti kävelyharjoittelee brion kärryllään. Saas nähdä koska uskaltaa kokeilla ensiaskelia ilman tukea :)

  VastaaPoista