keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Vanajanlinnassa

Päästiin viettämään viime viikonloppuna vähän laatuaikaa Vanajanlinnassa, kun ystäväpariskuntamme tarjosi meille yöpymiset Vanajanlinnan sviitissä. Kiitos vielä S&H! Harvalla taitaa tuollaisia ystäviä olla, että tällaisia lahjoja saa. Eipä ole ennen tullutkaan käytyä tuolla, joten ihan kiva oli lähteä yöpymään tuonne. Vähän kyllä jänskätti, että mahtaakohan tuolla kummitella, mutta eipä niitä missään kyllä näkynyt ;) Oli vain vanhojen lattioiden narinaa ja tuulen pauketta ulkosalla.


Tältä meidän sviitissä näytti. Aika mahtava sänky ja sopii niin hyvin Vanajanlinnan tunnelmaan.


Illalla käytiin syömässä hyvin Vanajanlinnan ravintolassa ja sen jälkeen mentiin vielä kaikki porukalla saunomaan ja poreammeeseen.


Aamupalan jälkeen lähdettiinkin sitten heti ajamaan takaisin kotiin, kun lapsilla oli kaikkia menoja heti aamupäivällä, mutta oli tuo yksi yökin tosi kiva irtiotto arjesta. 

Harmi, että meillä on Suomessa niin vähän tällaisia vanhoja linnoja tai kartanoita, jotka olisivat majoituskäytössä. Näissä on niin omanlaisensa tunnelma ja voin vaan kuvitella miten kaunista tuolla on kesällä. Ehkä täytyykin sitten kesällä piipahtaa uudelleen ja ottaa golfmailat mukaan.

2 kommenttia:

 1. Vanajanlinna on ihastuttava paikka! Mut vietiin sinne kerran synttäriyllärinä syömään -ja koska kyseessä oli ylläri ja olin pukeutunut kuin kauppareissulle, en pystynyt nauttimaan tilanteesta täysillä. Ruoka oli kuitenkin ihanaa ja miljöö ihastuttava.

  Ihania ystäviä teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, voin vain kuvitella tuon tilanteen :) Tuolla on kyllä aivan ihastuttava miljöö ja olisi tosiaan kiva käydä siellä kesällä kun on vihreää ja voisi vähän ulkoillakin.

   Poista