perjantai 27. helmikuuta 2015

Uusia muumimukeja 2015 ja Håll Sverige Rent muumimuki

Huoh ja taas sitä joutui muumimukimetsästykseen. En kohta jaksa enää juosta noiden mukien perässä. Rasittavaa hommaa! ;) Viimeksi sitä metsästettiin rillimukia kuumeisesti ja vihdoin ja viimein onnistuin saamaankin omani. Nyt sitten tuupattiin markkinoille uusi myyntikikka meidän muumimukifanien iloksi tai voisin sanoa kiusaksi. Nyt nimittäin lanseerattiin muumimuki nimeltää håll Sverige rent eli "pidä Ruotsi siistinä", joka on myynnissä vain Ruotsin markkinoilla tai ruotsalaisessa nettikaupassa. Arvaatte varmaan mikä kuhina nyt tämän ympärillä on ollut, kun sitä yritettään metsästää omiin kokoelmiinsa täältä Suomesta käsin. Iittalan Suomen shoppeihin sitä tuli kuulemma muutaman sadan kappaleen eriä myynteihin, mutta ne taisivat mennä samantien eilen kun tulivat myyntiin. Itse tilasin mukit täältä Scandinavian Design Centeristä ja yli 99 euron tilaus tulee vielä ilman toimituskuluja. Noita mukea oli myynnissä yksittäin, kahden pakkauksissa sekä kuuden. Itse otin tuon kuuden paketin, jotta ei tule postikuluja ja eiköhän joku kaveri noista jonkun sitten ota kanssa. Mukin sivuille pääset suoraan tästä.

Tältä tuo Håll Sverige Rent muki näyttää. Muki on valmistettu yhteistyössä ruotsalaisen aatteellisen säätiön Håll Sverige Rent kanssa. Mukin kuvituksen on Tove ja Lars Janssonin 70-luvulla Pelasta Itämeri -kampanjaa varten tekemät piirrokset. Håll Sverige Rent -säätiö toimii paremman ympäristön puolesta. Arabia lahjoittaa jokaisesta myydystä mukista 15 kruunua HSR-säätiölle.

Uusina mukeina, poistuvien Pikku Myy ja Nuuskamuikkunen tilalle, tulivat tämän näköiset versiot. Mitäs tykkäätte? Nämä tulivat onneksi jatkuvaan tuotantoon, joten näiden ostamisella ei ole onneksi kiire.Tämä Muumit 70 vuotta  juhlamuksi onkin jo ilmestynyt kauppoihin alkuvuodesta ja on myös jatkuvassa tuotannossa.Minkälaisen mukin Arabia seuraavaksi mahtaa lanseerata? On niillä ainakin taitava myyntiorganisaatio miettimässä meidän päänmenoksi uusia mukeja ja myyntikikkoja ;)

#mistä muumimuki Håll Sverige Rent
#muumimuki Håll Sverige Rent
#Håll Sverige Rent
#Pidä Ruotsi siistinä muumimuki7 kommenttia:

 1. Mä en kestä kun koko ajan tulee uusia muumeja! Mutta tuo myy on kyllä pakko saada ;) Muumitalon sainkin jo lahjaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis näitä mukeja tulee ihan liian paljon. Eihän nämä mahdu kohta enää mihinkään, jos kaikkia meinaisi ostaa. Huoh sanon vaan :)

   Poista
 2. Itäkeskuksen muumi shoppiin tuli myös eilen aamulla klo.9 myyntiin tuo ruotsi muki ja iltapäivällä vasta pääsin paikalle mutta mukeja oli vielä hyvin jäljellä! Olin ihan varma että olisivat loppuunmyyty samantien mutta eipä olleet joten onneksi sain omani :) Mä tykkään tosta kuviosta tosi paljon! Nuo uudet myy ja muikkunen taas eivät oo ollenkaan mun makuun mutta pitäähän nekin hommata kun tähänkin asti näitä on keräilty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse törmäsin tuohon mukiin kanssa lentokentällä. Tosin ehdin jo sitä ennen tilaamaan omat mukini tuolta Scandinavian Design Centeristä, joten ei ollut enää tarvetta ostaa ja olisi ollut vähän hankala raahata sitä Jenkkeihin asti, kun sieltä päin tullessa sitä tavaraa tuppaa olemaan enemmän kuin painorajat antavat myöden ;)

   Poista
 3. Mä voin ostaa sulta yhden noita :-) Tosin joudut säilömään vielä muutaman kuukauden. Jos sulla vielä on niitä "jäljellä" :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olisi vielä tuo sulle jäljelle. Saat sen kun nähdään. Koskas olette muuten tulossa Suomeen?

   Poista
 4. Minäkin olen keräilijä, jos kiinnostaa lukea mm. muumipostauksia niin täältä löytyy :)

  VastaaPoista