torstai 26. helmikuuta 2015

Vuosi täyteen


Tasan vuosi sitten meidän perheessä elettiin jännittäviä aikoja, kun olin menossa sairaalaan synnytyksen käynnistykseen. Ihan ei sitten kaikki mennytkään putkeen sen osalta ja aikamoiset suojelusenkelit olivatkin meillä mukana matkassa. Eipä silloin vuosi sitten aamulla tullut mieleenkään, että meidän pienokaisen elämä voisi olla niin pienestä kiinni. Siis mikä tuuri meillä olikaan, että satuttiin olemaan juuri silloin sairaalassa kun vauvan sydänäänet heikkenivät ja katosivat kokonaan ja siitä lähdettiinkin juoksemaan hätäsektioon. Ei voi kuin kiittää sairaalahenkilökuntaa nopeasta toiminnasta ja saatiin meidän pienokainen nopeasti masusta pois. Ihan tulee vieläkin kyyneleet silmiin, kun ajattelee koko tilannetta ja mitä jos emme oliskaan olleet juuri silloin sairaalassa. Onneksi kaikki on mennyt sen jälkeen tosi hienosti. Vaavi kehittyy ja kasvaa huimaa vauhtia. Kävelemäänkin lähdettiin jo 10 kk ikäisenä ja nyt odotellaan sitä ensimmäistä sanaa. Ilopilleristämme on tullut oikea sydäntenmurskaaja valloittavalla hymyllään ja hyväntuulisuudellaan. Hän on kyllä sulattanut jo niin monen sydämen.


Lauantaina meillä olisi tarkoitus vietettää 1 -vuotissynttäreitä. Tällä viikolla onkin pientä härdelliä ennen sitä, kun pitäisi ehtiä vielä leipomaan ja siivoamaan synttäreitä varten ja sitten launtaina klo 19.30 lähtee meidän lentokone kohti Miamia. Ei auta kuin laittaa vieraat talosta ulos viimeistään klo 16, että ehditään kentälle. Vähän on minuuttiaikataulua nyt nämä seuraavat päivät, kun osuu vielä sopivasti jokaiselle päivälle aamusta iltaan ohjelmaa ja pitäisi vielä ennen lauantaita ehtiä pakkaamaankin tai lähdetään tyhjien matkalaukkujen kera. Onneksi siellä on sentään kesäkelit, ettei paljon tarvitse pakata mukaan. Kävin vähän kurkkaamassa lämpötiloja ja näyttäisi olevan mukavasti yli 20 astetta tai melkeinpä lähempänä 30 astetta. Toivottavasti kevät olisi sitten jo hyvällä mallilla kun palaillaan parin viikon jälkeen.

Yritän muuten viimeistään huomenna ehtiä arpomaan Click & Grow voittajan, joten pientä jännitystä vielä sen suhteen, mutta en siis ole unohtanut sitä :)

4 kommenttia:

 1. Onnea pienokaiselle. Ekan sanan sanoo varmaankin ihan pian, se lienee "äittä". Mukavaa Maiamin matkaa.

  VastaaPoista
 2. Onnea pikkuiselle <3
  Oikein mukavaa reissua, toivottavati kelit hellii teitä :)

  VastaaPoista
 3. Onne pienelle suloiselle pojalle!

  VastaaPoista
 4. Elämän tapahtumat on niin pienistä hetkistä kiinni. Onnea pikkuiselle ja ihanaa matkaa.

  VastaaPoista