keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kevääksi uutta Pikku Helenestä

 

Meille kotiutui Pikku Helenestä pikkuneidille kevääksi uutta päällepantavaa. Valkkasin nämä vaatteet ihan itsekseni kysymättä pikkuneidiltä mielipidettä ja jännityksellä sitten odotin tuomiota kun postipoika toi paketin. Onneksi pikkuneiti ihastui kaikkiin uusiin paitoihinsa eikä tullut tyrmäystuomiota, että tuota en kyllä laita päälleni. Sitä päivää odotellessa, jolloin mikään äidin valkkaama vaate ei enää kelpaa päälle. Onneksi vielä ei olla päästy siihen vaiheeseen.

Tämä Lili Gaufretten paita on todella laadukasta puuvillaa ja väri on aivan täydellinen. Niin ihanan hempeän vaaleanpunainen ja edustan rusetti tuo heti paitaan vähän ylellisyyttä.


Hih, pitiähän noita tähtiä taas olla. Tässä 3pommes aniliininvärisessä neulepaidassa on hopeanväriset tähtikuviot kyynärpäissä. Paidassa on mukana myös ripaus angoraa.



Tässä Kinderitin paidassa on vielä vähän kasvuvaraa, mutta äkkiäkös nuo lapset kasvavat. 


Ja arvatenkin tämä Mashin Ariel paita oli pikkuneidin ihan ehdoton suosikki. Arielin hame on tylliä ja koristeena kimaltelevia strasseja. Pienestä pitäen pitää olla vähän bling blingiä. Hmm, keneltäköhän on mahtanut tuon ominaisuuden periä?;)



Pikku Helenen nettikaupan valikoimassa on tunnettuja ja arvostettuja lasten vaatteita. Kokojakauma on 0-16 vuoteen. Liikkeen nettisivuille pääset tästä klik. Kannattaa käydä kurkkaamassa myös aletuoteet, jotka voivat olla jopa -60 % alennuksessa. Itsekin löysin sieltä monta noista tuotteistani. Postikulut kaikenkokoisiin tilauksiin on vain 2,50 €.

2 kommenttia:

  1. Ihania paitoja! Erityisesti tuo Ariel ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo Arielhan oli tietysti pikkuneidin suosikki. Hänhän on muutenkin ihan Ariel fani, vaikka nyt tuo Frozen tuntuu olevan aika kova sana ja taitaa jäädä Ariel kakkoseksi.

      Poista