tiistai 9. kesäkuuta 2015

Floridan mekkotuliaiset


Jatketaas vielä näitä Floridan reissun postauksia, kun kerran vauhtiin päästiin. Heh, tuli taas oikein urakalla hamstrattua näitä juhlamekkoja. Taitaa olla meikäläisellä pientä mekkofetissiä, kun kaapit pursuaa jo mekkoja ja lisää taas piti ostaa. Hitsit kun tuo dollarikin on vaan jo sen verran vahvistunut, että nykyään hinnat ovat melkein yksi yhteen euron kanssa eikä enää saanut sitä mukavaa kurssietua, joita aikaisemmilla reissuilla oli. Oi sitä aikaa kun sai ottaa melkein 40 % hinnoista pois ja vielä kun osui sopivasti alennysmyynnit kohdalle, niin sai ostettua merkkivaatteetkin halvemmalla kuin meidän Henkkamaukat. 

Nyt ei muuten ollut kaikki meikäläisen mekkovalinnat vaaleanpunaisia, vaikka piti sentään muutama sellainenkin valkata mukaan. Eihän sitä ilman vaaleanpunaista voi elää! ;)
Tämä vaaleanpunainen on ykkössuosikkini näistä mekoista.


Tähän keltaiseen mekkoon kuului myös tuo hauska kesähattu.Tätä yläkuvan mekkoa pikkuneiti ei olekaan vielä itse edes nähnyt. Jätin sen jemmaan ja ajattelin antaa sen hänelle syntymäpäivälahjaksi syksyllä. Pari vaaleansinistä mekkoakin tarttui mukaan vaaleanpunaisen kaveriksi.


Sitten näihin meikäläisen omiin mekko-ostoksiin. Nämä taisivat jo jossain vaiheessa täällä blogissa vilahtaakin, kun mietin Indiedaysin Blog Awards asuani.


Minulla on Jenkeissä kaksi ns. luottopaikkaa, joissa käyn aina hamstraamassa itselleni mekkoja. Toinen on Calvin Klein, joista nämä ylä-ja alakuvan mekko sekä hame ovat ja toinen on Dressbarn, joissa tuo hinta-laatusuhde on kyllä kohdillaan. Kyseisessä liikkeessä on paljon myös ns. vanhemman ihmisten vaatteita ja kokoja suurinpiirtein maan ja taivaan väliltä, mutta nämä juhlamekot ovat kyllä ihan huippuja. Ei kannata pelästyä liikkeen ensivaikutelmaa, kun tuntuu siltä, että mihinkäs mammaliikkeeseen onkaan astunut sisälle, vaan rohkeasti käydä katsomassa nuo mekot. Itse olen joskus ihan vahingossa eksynyt kyseiseen liikkeeseen, kun tuo nimi hämäsi ja luulin siellä olevan jotain lastenvaatteita, mutta poistuinkin sieltä sitten iso kasa omia mekkoja mukanani.


Nämä kolme alakuvan mekkoa ovat Dressbarnilta. Tämä yläkuvan mekko minulla olikin Indiedaysin Blog Awardseissa. Alakuvan mekko odottelee tulevia pikkujouluja.


 Saisi tulla nuo kesäkelit nyt vaan tänne Suomeen, että tarkenisi laittaa joskus jonkun mekonkin päälle. Mökilläkin saa suurinpiirtein kulkea talvitakki ja pipo päässä, että tarkenee.

6 kommenttia:

 1. Ihania mekkoja äidille & tyttärelle ♡
  Mulle tulee hyvä omatunto näistä sun shoppailu postauksista koska teillä on enemmän mekkoja kuin meillä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo niin taitaa olla, kun niitä on jo niin paljon, että eivät enää tahdo mahtua kaappiinkaan :) Eihän noita mekkoja vaan voi vastustaa ;)

   Poista
 2. Kauniita! Tuo ensimmäinen sininen etenkin aivan suloinen.
  Onneksi minulla on vain näitä poikia. Pysyy mekko-ostokset aisoissa. Itsellekin mieluisin hankinta kun on aina uusi mekko :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jotenkin nuo mekot ovat vaan vieneet mukanaan. Kohta on vaan kaapit niin täynnä, että yhtään uutta ei enää mahdu. Toisaalta onneksi tuo pikkuneiti tuosta aina kasvaa, niin saa ostaa isompia mekkoja ja meikäläinen senkun vaan lihoo, niin saa itsekin ostaa aina vaan isompia mekkoja ;)

   Poista
 3. Valloittavia mekkoja ja miten paljon! Tuleeko teillä aina valtavat määrät mekkoja käyttöön? Meilläkin valtavasti kauniita mekkoja. Aina ne kaupan kauneimmat lähtevät mukaan. ;) Meillä mekkohamstraajilla, sinulla ja minulla näyttää olevan samanlainen maku. ;) Niin kauniita. Löytyy sitä Suomestakin suloisia mekkoja, varsinkin juhla-aikoina. Nyt tytöllä onkin kukka- ja pitsimekot kovassa käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä noita mekkoja on aika paljon, mutta kaikkia pyritään käyttämään melkein tasapuolisesti. Tosin aina on jokin lempparimekko, jota tulee käytettyä muita enemmän ja yritetetään aina yhdessä miettiä pikkuneidin kanssa, että mikäs mekko tällä kertaa laitettaisiin juhliin. Nuo mekot vaan jotenkin vievät mennessään. Itse en tosiaan ole tosiaan hirveästi Suomesta enää katsellutkaan lasten juhlamekkoja, kun tulee noista reissuista niitä aina hamstrattua sen verran paljon, että en uskalla täällä edes katsoa niiden perään ;)

   Poista