maanantai 15. kesäkuuta 2015

Lennolin lintu pussilakanat

 

Näin juhannuksen kolkuttaessa ovella pitää makuuhuonekin pukea kesäkuosiin. Siihen tarkoitukseen sopivat erinomaisesti nämä uudet suomalaisen Lennolin Lintu pussilakanat, joissa liihottelee mm. perhosia kukkameren ja lintujen keskellä. Näihin lakanoihin kömpiessä ei voi kuin tulla aurinkoiselle tuulelle. Jopa mies huomasi nämä uudet lakanat sängyssä ja totesi, että onpas pirteät.

Uusien pussilakanoiden seuraksi puettiin kanssa uusi valkoinen Lennolin satiininen aluslakana. Itse olen joskus sellaisen päätöksen tehnyt, että meillä ei käytetä enää muita kuin satiinisia aluslakanoita. Ovat sen verran miellyttävämmän tuntuiset iholla ja sängyssä tulee kuitenkin pyörittyä yön aikana aika monta kertaa, joten satsaan mielummin laadukkaisiin liinavaatteisiin.


Nämä Lennolin pussilakanat ja satiinialuslakana ovat laadukasta 100 % puuvillaa.
Meidän makuhuone koostuu pitkälti Lennolin laadukkaista tuotteista. Kuvissa näkyvä sängynpääty on Lennolin Odessa premium pääty 180 cm leveyisenä
ja sängyllä näkyy myös heidän laadukas valkoinen Silkki päiväpeitto, joka on 100 % silkkiä. Vinkkinä, että nyt kesäkuussa Lennolilla on -20 % tarjouksessa kaikki heidän päiväpeittonsa.

Sänkymme vanha petauspatja sai myös ihka uuden elämän uudella ekologisella Lennolin Pouta kuminauhakiinnitteisellä petauspatjan suojuksella. En kertonut miehelle mitään tästä uudesta suojuksesta, vaan laitoin sen salaa petauspatjan päälle ja testasin, että huomaako hän mitää eroa. No olihan hän huomannut ja ihmetteli, että mitenkäs meidän sänky tuntuikin nyt paremmalta nukkua. Petauspatjan suojus on myös helppo pestä ja irrottaa paikoiltaan. Kyseinen Pouta petauspatjan suojus on muuten Innosuomi palkittu. Kyseinen palkinto onkin aika tuttu omista työkuvioistani.
Lintumaisin kesäisiin uniin! 

Lennolin verkkokauppaan pääset tästä. Lennolilla on myös tehtaanmyymälä Jalasjärvellä ja outlet myymälä Vantaan Tammistossa. Lisäksi heillä on monia jälleenmyyjiä, jotka näet täältä.


*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

2 kommenttia:

  1. Ovat kyllä tosiaan kivan kesäiset. -Riitta P.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin näissä näkee ihanan kesäisiä unia ;) Mukavaa juhannusta!

      Poista