keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Uusi sohvatyyny


Surruttelin tällaisen uuden sohvatyynyn meidän olkkarin sohvalle. Nyt kun oli pieni hetki käytössä tuollainen kirjaileva ompelukone, niin piti keksiä kaikkea mahdollista käyttöä sille. Yksi oli tämä tekstityyny.

Syy uuteen sohvatyynyyn löytyy oikeastaan tästä alakuvasta. Voin vaan sanoa, että tämä mamma oli hyvin hyvin vihainen kun näki tämän. Lapset olivat sitten leikelleet vähän pahveja sohvalla tämän Gantin angoratyynyn päällä ja lopputulos on sitten tämä. Sakset olivat sitten muutaman kerran osuneet vähän muuallekin. Eivät heti edes uskaltaneet kertoa tästä minulle, vaan piilottivat tyynyn ja ennen nukumaan menoa pikkumies tuli sitten kertomaan, että "äiti, mulla olisi sulle yksi tosi paha juttu". No olipahan sitten ainakin jo sisätyyny valmiina tuohon omaan ompelukseen, jos jotain positiivista pitää hakea ja saatiin ihan uusi tyynykin ns. omasta pajasta. Löysin vielä sattumalta ihan saman väristä koristenyöriä tuohon tyynyn reunaan, mitä meidän nuo kaksi muuta Gantin tähtityynyä ovat.


Tuolla ompelukoneen vierellä odottaisi monta uutta tekstityynyn tynkää. Tuli sitten urakoitua niitä oikein urakalla. Nyt kun vielä ehtisi ompelemaan ne tyynyiksi. Ehkä tämän kylmän ja sateisen kesän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti