perjantai 12. kesäkuuta 2015

Laveran meikit

Minulla on testauksessa tällä hetkellä Laveran meikkejä ja ei voi muuta kuin kehua näitä ja suositella. Yritän nyt pikkuhiljaa siirtyä kaikkien meikkien osalta luonnonkosmetiikan tuotteisiin ja ihonhoidoissa minulla ei muita tuotteita enää olekaan käytössä. Nyt on meikkien osalta siirtyminen luonnonkosmetiikkaan. 

Mutta miksi yleensäkin kannattaa valita luonnonkosmetiikkaa? Itselläni painavin syy on ollut se, että haluan vähentää saamaani kemikaalialtistusta. Itse kun en koskaan voisi kuvitellakaan olematta meikkaamatta tai käyttämättä muita kosmetiikan tuotteita. Luonnonkosmetiikkaa käyttämällä pystyy välttämään synteettisiä kemikaaleja, joiden mahdollisista terveysvaikutuksista ei välttämättä edes vielä tiedetä. Mm. ihon läpi ja suun kautta esim. huulipunien ja huulirasvojen myötä elimistöömme imeytyy jatkuvasti kemikaaleja. Luonnonkosmetiikassa raaka-aineet ovat luonnollisia ja usein jopa osa ruokavaliotamme ja näin ollen huomattavasti turvallisempia.

Lavera luonnonkosmetiikka on yksi luonnonkosmetiikkasarjojen pioneerejä. Laveran tuotekehitys ja tuotanto ovat olleet jo yli 25 vuotta Saksassa ja tuotteita myydäänkin nykyään maailmanlaajuisesti yli 40 maassa.


Laveran Natural Liquid Foundation -meikkivoide hoitaa ja suojaa ihoa ja antaa tasaisen ja luonnollisen lopputuloksen. Meikkivoide sisältää luomukukkaliposomeja ja argan öljyä. Tämän kaveriksi olen yhdistänyt Laveran Natural Concealer -peiteaineen, nimenomaan ihon punaisuuden peittämiseen. Aluksi vähän pelkäsin, että ovatko nuo iholleni liian "kevyitä", kun on tuota punaisuuttakin, mutta juuri tuon peiteaineen kanssa tuo meikkivoide on toiminut itselläni oikein hyvin eikä ole tullut paksua pakkelikerrosta. Lopuksi viimeisten meikin Fine Loose Mineral Powder -irtopuuterilla.  Tämä mineraalipuuteri kiinnittää loistavasti meikin ja tekee ihosta mattapintaisen tukkimatta ihohuokosia. Puuteri sisältää luonnon omia mineraaleja. Lopuksi viimeisestelen kasvojen meikin Laveran Mineral Sun Glow Powder Duo -aurinkopuuterilla, jotta saa kasvoille vähän päivettynyttä ilmettä. Aurinkopuuteri sisältää luonnon omia, valoa heijastavia mineraaleja.


Viimeisten meikin aina huulipunalla ja liplinerillä. Jotenkin meikki ei näytä viimeistellyltä ellen käytä huultenrajauskynää ja huulipunaa. Huulipunaa tuleekin käytettyä joka päivä ja samalla huulipuna hoitaa myös huulten ihoa. Laveran Beautiful Lips Colour Intense -huulipuna sisältää ruusun, malvan ja limenkukkauutteita sekä korkealaatuisia luonnon pigmenttejä. Laveran Soft Lipliner -huultenrajauskynällä on helppo muotoilla ja rajata huulia. Huulipunan värinä on caramel glam 21 ja huultenrajauskynän rose. 

Laveran tuotteet ovat NaTrue-sertifioituja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti